Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, GOALA PUSCA! Barbatii au amutit!

Publicat:

De cand si-a operat nasul, este mai indraznerata ca oricand. Bruneta si-a surprins fanii cu o aparitie fierbinte, pe contul de socializare.

Cititi mai mult pe cancan.ro

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

4 perechi de zodii care NU ar trebui sa fie impreuna! Sunt precum apa și uleiul

15:40, 04.06.2024 - Aceste zodii ar trebui sa acționeze cu prudenț/a sau, mai bine, sa se evite reciproc. 4 perechi de zodii care nu ar trebui sa fie impreuna:Berbec și RacFocul se intalnește cu apa in aceasta pereche dinamica, dar potențial turbulenta. Berbecii, cunoscuți pentru pasiunea lor și spiritul aventuros, se…

Over 3,000 one-of-a-kind pieces at AUTOR International Contemporary Jewellery Fair, May 18-19, Ghica House

14:15, 09.05.2024 - More than 3,000 unique pieces of contemporary jewellry signed by designers from Romania and 16 other countries will be exhibited at the 21st edition of the AUTOR International Contemporary Jewellry Fair, which will take place on May 18 and 19 at Ghica House in Bucharest.

Acasa il așteapta o bruneta, dar el a defilat cu o blonda pe litoral! Adrian Eftimie, surprins in compania unei femei misterioase / PAPARAZZI

22:55, 03.05.2024 - Adrian Eftimie a dat lovitura pe litoral! A dansat, s-a distrat, a petrecut pana dimineața, iar la final, a plecat din club cu o femeie misterioasa! Deși acasa il așteapta o bruneta, el a defilat pe litoral cu o blonda care i-ar fi intrat in grații! Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini incendiare!

Bianca Comanici, despre barbații din viața ei. La ce concluzie a ajuns bruneta: "Și astazi sunt victima lor..." / VIDEO

11:01, 25.04.2024 - Bianca Comanici a devenit cunoscuta dupa ce a participat la un show matrimonial. Dupa apariția la televizor, bruneta s-a bucurat de succes in mediul online, acolo unde are o mulțime de urmaritori. De curand, aceasta a vorbit despre barbații din viața ei.

Israelul se declara pregatit sa faca fața oricarui scenariu, dupa ce Iranul a amenințat ca „nicio ambasada israeliana nu mai este in siguranța”

18:51, 07.04.2024 - Ministrul israelian al apararii, Yoav Gallant, a declarat duminica, 7 aprilie, ca țara sa este pregatita sa faca fața oricarui scenariu dupa ce Iranul a amenințat ca va riposta dupa uciderea unor importanți generali iranieni in atacul aerian de pe 1 aprilie asupra consulatului iranian de la Damasc,…


Ce parere ai despre aceasta stire?