Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Raicu, apariție divină la piscină: Iarăși au rupt românii zoom-ul pe Instagram!

Publicat:

In urma cu 20 de ani, facea senzație pe podiumurile de moda din Romania. Și acum, la 46 de ani, fostul fotomodel arata spectaculos și nu inceteaza sa uimeasca cu silueta impecabila.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turist englez, reacție șoc dupa ce a testat palinca: „Simt ca imi cresc mainile. Ma simt ca un dragon”

16:01, 16.06.2024 - Un englez din Birmingham a mers sa vada frumusetile Romaniei. A vazut ursii, castelele noastre, a testat mancarea traditionala romaneasca si totul a fost de vis, pana cand i s-a dat sa bea licoarea ardelenilor! Jake Payne: "Palinca e a dracului de tare... Initial am crezut ca o sa mor, dar apoi m-am…

Romanii, muncitori dar expuși la saracie

18:36, 24.05.2024 - Romania are cea mai mare rata a saraciei in munca din UE. Deși muncesc cel mai mult dintre europeni, romanii prezinta un risc mai mare de saracie, observa o analiza a Fundației Friedrich Ebert.

Ana Maria Margean muncește pentru „Romanii au talent”, emisiunea pe care a caștigat-o in 2021. Ce rol are in sezonul 14

14:36, 16.05.2024 - Ana Maria Margean revine la „Romanii au talent”, emisiune pe care a caștigat-o in anul 2021, dar nu in postura de concurent sau de invitat. Ea muncește pentru sezonul 14, tanara prezinta in exclusivitate materiale din culise pe pagina oficiala de Instagram a show-ului de la Pro TV. Sute de concurenți…

570 mil. euro au trimis romanii in țara in trei luni prin Revolut

22:41, 15.05.2024 - Cati bani trimit romanii din afara pe Revolut: Doar in primele 3 luni din an s-au trimis 570 mil. euro inapoi in Romania. Cea mai mare parte din bani a venit din Italia, anunța Ziarul Financiar, potrivit mediafax.

De ce și-au dorit romanii un rege strain. „De li s-ar da un print pamantean, li s-ar face iarasi cel mai mare rau“

07:50, 30.03.2024 - Inca de acum mai bine de doua secole, elitele politice romanești au dorit ca Principatele și mai apoi Romania sa fie condusa de un principe strain. Aceștia credeau ca un monarh strain va garanta progresul și funcționarea statului modern dincolo de interesele strict balcanice.


Ce parere ai despre aceasta stire?