Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Marin Bănică a părăsit spitalul pe picioare, la numai o zi după operaţia la coloană | Declaraţii EXCLUSIVE

Publicat:

Problemele Andreei Marin Banica cu coloana vertebrala par sa nu se mai termine. “Zana surprizelor” a suferit zilele trecute, la , Turcia, o noua operatie. Ea sustine ca la numai o zi de la externare a putut sa revina, fara probleme, la munca.

“Da, m-am operat din nou la coloana, in Turcia, dar, sincer, nu vreau sa vorbesc despre sanatatea mea, sunt bine, am fost operata in conditii excelente si dupa o zi am revenit la munca, ceea ce e extraordinar, iar medicii de la Acibadem Istanbul au acceptat rugamintea mea sa opereze gratuit…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Geoana, declarații exclusive la Cluj. Cand iși va anunța candidatura pentru Prezidențiale: „Anul 2024 e anul independenților in politica romaneasca”

14:05, 27.06.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana este pregatit sa intre pe cont propriu in competiția electorala pentru șefia statului. Geoana a facut aceste declarații chiar la Cluj-Napoca. Precizand ca nu partidele aleg președintele Romaniei, ci oamenii. Avand in spatele sau platforma „Romania…

25.000 de euro, operația care ii va permite unei tinere mame sa-și țina bebelușul in brațe

11:05, 26.06.2024 - Pe cand avea numai doi anișori, parinții Iuliei aveau sa afle ca micuța se va confrunta cu dureri groaznice de spate toata viața. In lipsa unei operații, scolioza descoperita la o varsta atat de frageda i-a afectat intreaga copilarie și adolescența. Vorbim de o lupta pentru supraviețuire care dureaza…

Greșeala se platește! S-a zgarcit la cațiva euro, dar a fost nevoita sa plateasca cateva sute. Sensy, declarații exclusive dupa vacanța cu copilul / VIDEO

22:50, 31.05.2024 - Greșeala se platește, iar Sensy a simțit asta pe pielea ei. Influencerița s-a "zgarcit" la cațiva euro, insa a fost nevoita sa plateasca cateva sute. Prin ce peripeție a trecut blondina in vacanța din care tocmai s-a intors.

Dana Roba, convorbire telefonica cu soțul care a mutilat-o! Barbatul a contactat-o din inchisoare și a amenințat-o. Declarații exclusive

22:51, 14.05.2024 - Dana Roba face declarații exclusive despre convorbirea telefonica cu Daniel Balaciu, inca soțul ei. Ce i-a transmis barbatul din inchisoare. Make-up artist-ul vorbește și despre traumele fetițele sale. Declarații exclusive!

Cine e, de fapt, trapperul AlbertNBN! Declarații exclusive despre familia sa. Ce spun parinții despre muzica lui / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Cine este, de fapt, AlbertNBN. Trapper-ul face declarații exclusive despre familia sa. Am aflat ce spun parinții artistului despre muzica pe care acesta o canta, dar am povestit și despre "gluma scarboasa" pe care i-a facut-o una dintre surorile sale.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.


Ce parere ai despre aceasta stire?