Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Mantea își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Câți ani împlinește prezentatoarea TV

Publicat:

Astazi e ziua importanta pentru , asta deoarece vedeta iși sarbatorește ziua de naștere. Vedeta a publicat un mesaj pe pagina ei de Instagram unde le-a mulțumit fanilor pentru urari.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Connect-R iși sarbatorește ziua de naștere! Artistul implinește varsta de 42 de ani: ”Toata dragostea mea”

14:00, 09.06.2024 - Zi de sarbaroare in showbiz-ul romanesc! Connect-R implinește astpzi 42 de ani și sarbatorește cu un eveniment pe masura! Artistul a primit o mulțime de mesaje de felicitare din partea tuturor oamenilor dragi din viața lui! Iata ce urare speciala i-a facut Pepe cu aceasta ocazie!

Lidia Buble iși aniverseaza ziua de naștere! Artista implinește 31 de ani și sarbatorește intr-o destinație de vis / FOTO

09:41, 09.06.2024 - Lidia Buble implinește astazi 31 de ani! Artista nu sarbatorește oricum, ci a ales o destinație de vis, unde a plecat in urma cu puțin timp. Iata unde a mers Lidia Buble in vacanța și cum iși sarbatorește ziua de naștere in acest an!

Alexia Țalavutis iși sarbatorește ziua de naștere! Cum au surprins-o colegii de la Star Matinal / VIDEO

08:40, 27.05.2024 - Zi de sarbatoare la Star Matinal! Alexia Țalatuvis iși sarbatorește ziua de naștere, iar colegii de platou au avut grija sa inceapa cu zambetul pe buze! Prezentatoarea TV a primit o surpriza incredibila, care a emoționat-o profund! Iata ce s-a intamplat in platoul emisiunii!

Cum s-a schimbat fiul Andreei Mantea in ultima perioada. Vedeta rupe tacerea. „Mi-a rupt multe bijuterii. Il las in pace sa face ce vrea”

12:55, 08.05.2024 - Fiul Andreei mantea și a lui Cristian Mitrea are aproape 9 ani și iși surprinde zi de zi mama cu atitudinea lui și felul in care gandește la o varsta frageda. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvaluit care este relația ei cu david și cum s-a schimbat acesta in ultimul an.Andreea Mantea a avut un ajutor…


Ce parere ai despre aceasta stire?