Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Esca si-a dezvaluit secretele

Publicat:


Andreea Esca Salariul Andreei Esca a fost un subiect de discutie pentru toti jurnalistii din Romania. Cu toate acestea ea a tinut sa precizeze ca banii nu sunt atat de importanti pentru ea si ca fericirea nu consta in salariul pe care il ai. TV a recunoscut ca a primit propuneri de la mai multe televiziuni, insa nu are de gand pentru moment sa paraseasca postul din .
"Au existat propuneri de la alte televiziuni. Au fost foarte putine si probabil ca acest lucru s-a intamplat din cauza identificarii cu Pro TV-ul. Imi aduc aminte ca am…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui CTP dupa ce trei televiziuni din Romania au fost interzise in Rusia: „Puteți sa-mi spuneți de ce acest post nu e pe lista?”

00:15, 27.06.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacționat miercuri, 26 iunie, intr-o postare pe Facebook, la hotararea Kremlinului de a interzice pe teritoriul Rusiei difuzarea a trei televiziuni din Romania. Pe lista surselor media figureaza și alte publicații europene.

Trei televiziuni din Romania, pe lista surselor mass-media interzise de Rusia

17:16, 25.06.2024 - La doar o luna dupa ce Uniunea Europeana a decis sa interzica accesul la trei mass-media rusești, Moscova a reacționat prin interzicerea a 81 de publicații europene. Pe aceasta lista figureaza și cateva televiziuni din Romania.

Andreea Balan a dezvaluit cum a ajuns sa se impace cu George Burcea: „I-am facut și lui un bine”

15:30, 19.06.2024 - Considerata drept una dintre cele mai talentate artiste din Romania, Andreea Balan pare ca nu a avut deloc noroc in dragoste pana la aproape 40 de ani. Chiar daca a avut relații de durata cu persoane publice precum Keo, George Burcea sau acum cu Victor Cornea, Andreea Balan nu a reușit sa spuna ca și-a…

Reacția lui Teo Trandafir, dupa ce Delia a dezvaluit ca sufera de 4 afecțiuni neurologice: „Ne gandim mereu ca vedetele astea nu au nicio problema”

15:26, 01.06.2024 - Teo Trandafir a reacționat in emisiunea „Follow us”, dupa ce Delia Matache a dezvaluit ca sufera de 4 afecțiuni neurologice. Și Ilinca Vandici a intervenit in discuție.Delia Matache a vorbit recent deschis despre provocarile pe care le intampina din cauza a patru tulburari neurologice. Intr-un interviu…

VIDEO Adrian Minune a dezvaluit de ce nu divorțeaza: Astea sunt de oameni nebuni! Eu fac oricum ce vreau!

20:10, 29.05.2024 - Manelistul Adrian Minune s-a dezlanțuit la adresa romanilor care divorțeaza! Daca in Romania din ce in ce mai multe persoane aleg sa plece pe drumuri separate atunci cand casniciile nu mai funcționeaza, Minune spune ca divorțul e pentru oameni nebuni!Minune a dezvaluit,

'Mai rau ca alcoolul și drogurile': viciul periculos al șoferilor romani, care provoaca accidente mortale, dezvaluit de marele campion de raliuri, Titi Aur

05:10, 26.05.2024 - Invitat la podcastul Romania TV, moderat de Ionuț Grigore, Titi Aur a discutat despre pericolele care amenința șoferii, dar și pe ceilalți participanți la trafic, subliniind importanța interzicerii utilizarii telefonului mobil in timpul condusului.

Locul din Romania unde pot fi descoperite secretele tehnologice ale celui mai puternic imperiu din istoria omenirii

10:10, 23.04.2024 - Aradul gazduiește spectaculoasa expoziție internaționala „Imperiul Roman. Tehnologia invingatorilor”. Exponatele reprezinta mașinarii inovatoare folosite in lupta de romani in perioada de maxima glorie a imperiului.

Apar doua televiziuni noi in Romania, care vor schimba serios piața

08:35, 18.04.2024 - Piața de televiziune din Romania are o oferta destul de limitata in ceea ce privește difuzarea de filme sau seriale, majoritatea oamenilor preferand sa plateasca abonamente la platformele de streaming.


Ce parere ai despre aceasta stire?