Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Esca îşi schimbă meseria pentru o zi

Publicat:

de la ora 19.00 este asteptata in acest weekend la Music FM, unde va participa la o editie speciala, iar pentru acest eveniment isi pregateste inca de pe acum piesele preferate din playlistul emisiunii "StarList".

“Imi pare bine ca sunt invitata la Music FM pentru ca se afla printre posturile mele preferate de radio. Aici gasesc intotdeauna melodii de care ma leaga amintiri si cred ca asta e si scopul muzicii, sa te transpuna in diverse perioade din viata”, spune Andreea. 

Cei care doresc sa afle ce muzica…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recital de pian la Centrul Muzical al Universitații Transilvania

16:40, 25.06.2024 - Centrul Muzical al Universitații Transilvania din Brașov invita publicul meloman la un recital de pian susținut de doi pianiști de excepție, Valentin M. Bogdan si Julia Mortyakova (SUA). Evenimentul promite o seara de muzica clasica remarcabila, repertoriul cuprinzand atat lucrari magistrale ale compozitorilor…

Grijile lui Florin Dumitrescu in privința noului sezon MasterChef! Ce a putut sa spuna dupa ce a semnat cu PRO TV

12:30, 10.06.2024 - Considerat drept unul dintre cei mai cunoscuți bucatari din Romania, alaturi de Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu s-a intors la MasterChef, emisiune de la PRO TV, impreuna cu cei doi colegi ai lui. Dupa ce in toamna anului trecut au anunțat ca parasesc Antena 1 și Chefi la Cuțite,…

Mașinile preferate ale romanilor și cum au ajuns electricele sa bata batranul diesel

17:31, 24.05.2024 - Piața auto din Romania este in creștere susținuta in 2023, chiar și pe segmentul mașinilor electrice, dar nu e scutita de probleme. Romanii raman fideli acelorași marci de mașini, insa a devenit vizibil avantul mașinilor electrice.

„Viața traita fara incrancenare și ipocrizie” » Andreea Esca, reverența in fața a doua nume mari din sportul romanesc: „Am ajuns la concluzia asta”

17:05, 18.04.2024 - Andreea Esca, 51 de ani, prezentatoarea știrilor ProTV, a fost host-ul evenimentului dedicat lansarii filmului despre viața și cariera lui Ilie Nastase. Vedeta postului din Pache Protopopescu a fost prezenta pe scena atat inaintea, cat și dupa difuzarea documentarului, cand a invitat la microfon personalitațile…

Apar doua televiziuni noi in Romania, care vor schimba serios piața

08:35, 18.04.2024 - Piața de televiziune din Romania are o oferta destul de limitata in ceea ce privește difuzarea de filme sau seriale, majoritatea oamenilor preferand sa plateasca abonamente la platformele de streaming.

Guvernul schimba a treia oara „taxa pe boala”. Cum se va percepe CASS

23:00, 11.04.2024 - Guvernul modifica pentru a treia oara „taxa pe boala”, anunța premierul Marcel Ciolacu. El afirma ca se percepe CASS doar pentru concediile medicale in cazul bolilor obișnuite, a celor ce impun carantina și reducerea cu 25% a timpului de lucru, potrivit jurnalul.ro. Am decis pentru a treia oara sa reanalizam…

PSD Vrancea anunța racolarea unui nou primar PNL. Intreaga organizație va schimba partidul

18:05, 05.04.2024 - Primarul comunei Dumitresti, Adrian Viorel Banaurs, si intreaga echipa a PNL Dumitresti, au trecut la PSD si vor participa din partea social-democratilor la alegerile locale, a anuntat, presedintele PSD Vrancea, Nicusor Halici.


Ce parere ai despre aceasta stire?