Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Esca, imagine emoționantă de Ziua Copilului. Prezentatoarea TV și-a uimit toți urmăritorii: „Nu mă gândesc să mă maturizez”

Publicat:

Cu ocazia zilei de 1 iunie, multe vedete din țara noastra posteaza amintiri ori mesaje cat mai emoționante. , Andreea este a publciat o imagine emoționanta cu ea din prezent, dar și una din perioada copilariei. Ce mesaj a impartașit indragita vedeta cu urmaritorii ei din mediul online.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raluka, imagine emoționanta cu fiul Anei Baniciu: „Finuțul meu perfect!”. Artista este nașa micuțului prietenei sale / FOTO

17:40, 13.06.2024 - Raluka a publicat pe rețelele de socializare o imagine emoționanta cu fiul Anei Baniciu. Artista este nașa micuțului prietenei sale. Iata ce fotografie a postat celebra cantareața pe pagina de Instagram, dar și ce mesaj special a transmis!

Caștigatorii sezonului 5 Mireasa, imagine emoționanta! Cum s-au fotografiat Giovana, Sese și Hurrem Selina / FOTO

08:40, 05.06.2024 - In curand, familia caștigatorilor sezonului 5 Mireasa se marește. Recent, Sese a facut publica o fotografie in care apare alaturi de soția lui și micuța lor, Hurrem Selina. Cei trei se pregatesc pentru venirea pe lume a noului membru.

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Lili Sandu, detalii neștiute despre tatal copilului ei. „In fiecare cuplu exista anumite discuții. Nu aș vrea sa ma gandesc ca a fost un moment mai greu”

16:05, 04.04.2024 - Lili Sandu și Silviu Țolu traiesc de mai mult timp o frumoasa poveste de dragoste. Au impreuna un baiat și in curand vor face pasul cel mare. In cadrul unui interviu, prezentatoarea de la Vorbește Lumea a povestit cum și-a cunoscut partenerul și cum gestioneaza conflictele dintre ei.„Ne-am cunoscut…

Andreea Esca, folosita pentru o inselaciune pe internet. Prezentatoarea stirilor de la PRO TV isi atentioneaza fanii: „Verificati foarte bine”

13:50, 04.04.2024 - Andreea Esca, celebra știrista de la PRO TV, a devenit ținta unei tentative de inșelaciune pe internet. Imaginea vedetei a fost folosita intr-o reclama falsa, iar fanii au avertizat-o. Ulterior, Andreea Esca a transmis un mesaj cu privire la inșelatoria respectiva. Imaginea Andreei Esca, folosita pe…

Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei

08:55, 28.03.2024 - Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei Continue reading Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?