Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea, de la "Mireasă pentru fiul meu", gravidă? Primele declaraţii ale fostei concurente despre sarcină

Publicat:

Andreea, fosta concurenta a emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", a lamurit lucrurile în ceea ce priveste zvonurile referitoare la sarcina sa.

Dupa ce zilele trecute a postat pe o retea de socializare o fotografie în care parea însarcinata, Andreea, de la "Mireasa pentru fiul meu", a tinut sa lamureasca lucrurile.

Tânara a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care a infirmat zvonul cum ca ar fi însarcinata, însa a marturisit ca si-ar dori ca acesta sa devina realitate cât mai…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta concurenta de la MPFM a imbracat rochia de mireasa, la patru ani de la cununia civila cu tatal fiului ei! Primele declarații dupa nunta: ”Am așteptat aceasta zi din tot sufletul”

22:55, 26.06.2024 - Bucurie uriașa pentru o fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu! Nicoleta, participanta in sezonul 5 al show-ului de la Antena 1, și Catalin, participant și el in sezonul 4, au spus DA și in fața lui Dumnezeu, la patru ani de la cununia civila. Primele declarații ale Nicoletei despre nunta! Au…

Mireasa - Capriciile iubirii. Vlad, primele declarații dupa ce a fost la un pas de eliminare: „Imi era greu sa o las pe Iuliana”. A izbucnit in lacrimi cand a aflat ca nu este eliminat

20:15, 21.06.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus momente dificile pentru Vlad, care urma sa afle daca pleaca acasa. Dupa ce inițial a aflat ca a fost eliminat, mai apoi a fost salvat pentru ca era in topul preferințelor publicului.

Primele declaratii facute de Nicoleta Nuca despre relația toxica in care a fost. Artista a anunțat recent despartirea de Alex Ursache

15:05, 30.05.2024 - Dupa o relatie de mai bine de 7 ani, Nicoleta Nuca si toboșarul Alex Ursache au decis sa mearga pe drumuri separate. Prezenta la un eveniment monden, artista a acordat un interviu pentru revista Unica, in care a vorbit despre relația toxica pe care a avut-o in urma cu ceva timp și despre care abia acum…

Ce spune Roxana, soția lui Radu Mazare, despre eliberarea fostului primar. Primele declarații: „Sa avem o viața liniștita”

17:31, 27.05.2024 - Zi importanta pentru Radu Mazare! Fostul primar al Constanței a fost eliberat dupa cinci ani de arest. Soția sa, Roxana Mazare a oferit mai multe detalii despre perioada dificila prin care a trecut singura!

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Primele declarații despre separare: „Lucrurile se intampla...” / VIDEO

17:40, 30.04.2024 - Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Fosta partenera de viața a caștigatorului emisiunii de la Antena 1 a facut primele declarații despre separare. Iata ce a marturisit aceasta prin intermediul rețelelor de socializare!

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?