Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea de la "Insula Iubirii" îngroaşă rândurile divelor din showbiz care au trecut pragul medicului estetician. Aşa arată după ultima "retuşare"

Publicat:

Andreea de la "" a intrat si ea în tabara divelor din showbiz-ului mioritic care au trecut pragul medicului estetician pentru câteva "retusuri".

Daca zona bustului nu avea nevoie de ajustari, iar fosta concurenta se putea lauda cu faptul ca are un corp fara cusur, iata ca Andreea nu a fost tot timpul multumita de aspectul sau fizic, motiv pentru care nu s-a dat în laturi si s-a lasat pe mâna doctorilor esteticieni.

Andreea de la "" a optat pentru marirea buzelor, iar rezultatul se poate vedea cu…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce imbatranim prematur in marile orașe poluate? Explicațiile medicului estetician Iancu Morad

12:05, 16.05.2024 - De ce imbatranim prematur in marile orașe poluate? Explicațiile medicului estetician Iancu Morad „Poluarea poate accelera procesul de imbatranire prematura a pielii, din cauza expunerii zilnice la particulele fine, gazele toxice și radicalii liberi. Aceste elemente pot deteriora fibrele de colagen și…

Lavinia Pirva și Ștefan Banica Jr., in pragul divorțului? De ce vedeta nu mai poarta verigheta

16:35, 13.05.2024 - Ultimul zvon aparut in spațiul public vorbește despre un probabil divorț intre Lavinia Pirva și Ștefan Banica Jr., in circumstanțele in care cantareața a fost surprinsa de cateva ori, recent, fara verigheta pe deget. Frumoasa bruneta a spus adevarul despre relația cu soțul sau. Lavinia Pirva și Ștefan…

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia, probleme inainte de inceperea probei. A avut nevoie de intervenția medicului: „Am clacat”

22:26, 08.05.2024 - Competiția Chefi la cuțite devine tot mai provocatoare pentru concurenți. Adnana Mihaela Irimia a avut nevoie de ingrijiri medicale inainte de inceperea probei. Aceasta a clacat, astfel ca i-a fost pusa o perfuzie.

O femeie, cadru militar, si-a batut pana in pragul comei fetita de doar 2 luni

22:40, 17.04.2024 - O femeie, cadru militar, a fost arestata preventiv pentru ca si-ar fi batut crunt copilul de doar 2 luni. Bebelușul a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti la un pas de coma, iar medicii au stabilit ca are nevoie de 50 de zile de spitalizare. Femeia a negat absolut orice aspect semnalat la aceste…

Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret”

09:05, 15.04.2024 - Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” Continue reading Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” at Tabu.

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Guvernul a importat masiv asiatici. Romanii ingroașa randurile șomerilor

16:45, 03.04.2024 - Statisticile publicate de INS arata o situație dezastruoasa. Numarul șomerilor a crescut alarmant, in timp ce locurile de munca vacante s-au redus simțitor. Guvernul s-a grabit sa aprobe și in 2024 un contingent de 100.000 de muncitori asiatici, pe fondul unei prabușiri economice evidente. Astfel, romanii…


Ce parere ai despre aceasta stire?