Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Bălan, HUIDUITĂ de public. Ea a urcat pe scenă într-un costum de la SEX SHOP

Publicat:

Andreea si-a ales o tinuta neinspirata: un costum rosu aprins, din latex, foarte mulat, pe care l-a achizitionat dintr-un sex shop din .

Nu doar costumul ar fi fost problema, ci si "spectacolul" oferit, caci Andreea si dansatoarele ei s-au palmuit de zor pe fese, potrivit libertatea.ro.

Gesturile nu au fost pe placul publicului, asa ca show-ul s-a terminat cu o mare de fluieraturi.

CITESTE SI Mesajul DUREROS transmis de : E prea tarziu cand iubirea dispare si fiecare amintire te doare

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Huiduieli și in a doua seara la concertul Coldplay! Babasha nu a mai urcat pe scena. Ce s-a intamplat

22:40, 13.06.2024 - In cea de-a doua seara in care Coldplay a concertat in București, Babasha nu a mai urcat pe scena, insa huiduielile nu au lipsit. Ce s-a intamplat și care a fost adevartatul motiv pentru care publicul a reacționat astfel. 

Știrile Antena Stars. Ce a spus fiul Geaninei Ilieș, dupa ce a vazut reacția publicului cand Babasha a urcat pe scena, la concertul Coldplay: ”Nu vreau sa știu ce este in sufletul lui” / VIDEO

16:25, 13.06.2024 - Geanina Ilieș și fiul ei, Patrick, au participat la concertul Coldplay din București, iar reacția pe care a avut adolescentul cand a vazut pe care o are publicul in ceea ce il privește pe Babasha a surprins-o pe prezentatoarea TV! Iata ce i-a spus Patrick!

Andrei Caramitru, dupa ce o manea a fost huiduita la concertul Coldplay: Este rasism al unei bule!

07:40, 13.06.2024 - In timpul Coldplay, de pe Arena Naționala, pe scena a urcat manelistul Babasha, care a interpretat cea mai noua piesa a sa, „Pai Naa”, o piesa huiduita la scena deschisa. Andrei Caramitru susține ca acest comportament al spectatorilor reprezinta rasismul unei bule care se considera elitista, democratica…

„Exista o singura modalitate de a-l tine departe de Biroul Oval”: Mesajul lui Joe Biden, dupa verdictul in procesul lui Donald Trump

12:55, 31.05.2024 - Presedintele SUA, Joe Biden, a transmis un mesaj, dupa ce Donald Trump a fost gasit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare din procesul banilor tainuiti de la New York, scrie antena.ro .

Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei

09:11, 22.05.2024 - Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei Continue reading Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei at Tabu.

Cand revine pe scena Florin Piersic. Mesajul transmis din spital de marele actor: „Ne vedem la Teatrul Național din București”

13:50, 20.05.2024 - Ajuns de urgența la spital chiar inainte de Paște și operat in ziua in care creștinii sarbatoreau invierea Mantuitorului, Florin Piersic pare ca a trecut peste perioada grea in care s-a aflat. Operat de mai multe ori in ultimele saptamani, dupa ce s-a descoperit inclusiv ca are septicemie, marele actor…

Andreea Balan reacționeaza dupa ce a cazut pe scena in timp ce canta și dansa. Artista a facut haz de necaz

16:50, 08.05.2024 - In urma cu doua zile, Andreea Balan a urcat pe scena, dar a trecut printr-o situație neașteptata, asta pentru ca a cazut in timp ce canta și dansa. Artista s-a ridicat aproape instant și a continuat concertul, facand haz de necaz.

Andreea Balan, incident pe scena! Cantareața a cazut in timp ce canta și dansa / VIDEO

18:45, 07.05.2024 - Moment neașteptat la unul dintre concertele susținute de Andreea Balan. In urma cu o zi, artista a facut show, ca de fiecare data, doar ca, la un moment dat, a cazut in timp ce canta și dansa. In ciuda acestui incident, cantareața s-a ridicat rapid și a continuat sa faca spectacol.


Ce parere ai despre aceasta stire?