Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andone a ramas socat: Nu mai conta rezultatul, am fost la un pas de o drama!

Publicat:

Antrenorul campioanei CFR Cluj, , a intrat in stare șoc atunci cand a vazut accidentarea ingrozitoare a lui Sarghi, de la Oțelul Galați. Acesta a declarat ca rezultatul nici nu mai conta.

“Deja rezultatul trece pe planul doi, am fost la un pas de o drama. Cu siguranta ambulanta trebuia sa intre mai devreme pe teren. Sper ca lucrurile sa evolueze bine”, a spus antrenorul campioanei

si colegul sau Sirghi s-au ciocnit cap in cap, intr-un duel aerian, in ultimele secunde ale partidei. Sirghi a ramas…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Maxim: Corvinul Hunedoara este un fel de Cenusareasa a fotbalului romanesc

22:46, 14.05.2024 - Antrenorul echipei Corvinul Hunedoara, Florin Maxim, a afirmat, marti, ca formatia sa este ca o Cenusareasa a fotbalului romanesc, creand emulatie odata cu accederea in finala Cupei Romaniei, pe care o va disputa miercuri, cu Otelul Galati, potrivit Agerpres.

Lobont(Rapid), inaintea meciului cu CFR - Totul depinde de noi, e important unde ne canalizam atentia si energia

16:25, 03.05.2024 - Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucuresti, Bogdan Lobont, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca in meciul cu CFR Cluj totul depinde de jucatorii sai, subliniind ca e important unde isi canalizeaza atentia si energia, potrivit Agerpres.

Ioan Andone, șocat in timpul unui meci din Superliga: „Nu imi venea sa cred. Puteam paria doua milioane de euro ca nu se va intampla asta”

19:10, 09.04.2024 - Ioan Andone a urmarit Rapid - CFR Cluj 1-4 și nu i-a venit sa creada ca ardelenii conduceau cu 4-0 la pauza in Giulești. CFR Cluj venea dupa umilința cu Corvinul Hunedoara din Cupa Romaniei, scor 0-4, meci pe care Andone l-a vazut de pe stadion. Iar fostul antrenor din Gruia a ramas șocat de transformarea…

Florin Pirvu, desemnat antrenorul etapei in Superliga

12:00, 09.04.2024 - FCSB și CFR Cluj dau cate trei jucatori in echipa ideala a etapei a 3-a a play off-ului și play out-ului Superligii. Cel mai bun unsprezece al rundei il are ca antrenor pe Florin Pirvu (FC Voluntari), care are alaturi doi jucatori. UTA Arad și Oțelul Galați completeaza lista echipelor reprezentate,…

Salariul cu care Dan Petrescu ar fi fost ademenit sa revina in fotbalul romanesc

18:20, 08.04.2024 - ​Ramas liber de contract dupa desparțirea de sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai Motors, Dan Petrescu este tot mai aproape de revenirea la CFR Cluj. Antrenorul ar fi fost ademenit cu un salariu uriaș.


Ce parere ai despre aceasta stire?