Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andi Moisescu, ÎN LACRIMI DIN CAUZA FIULUI! Vezi ce s-a întâmplat!

Publicat:

Andi Moisescu este una dintre cele mai discrete vedete din showbizul autohton, iar umorul si optimismul de pe micul ecran ascund o persoana foarte sensibila, care nu se fereste sa dea frau lacrimilor atunci cand este cazul.

a povestit ca s-a lasat de curand coplesit de emotie si lacrimile l-ua napadit din cauza fiului lui cel mare, David.

“Sunt mai sensibil de cand am devenit tata. Sa iti dau un exemplu, cel mare, desi nu e la scoala, a invatat sa scrie. S-a dus la el in camera si a construit o felicitare. Si mi-a adus…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cați bani platesc Adrian Enache și Iuliana Marciuc pentru studiile fiului lor. David va urma cursurile unei facultați din Olanda

17:31, 02.07.2024 - David, fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc, se pregatește sa urmeze cursurile unei facultați din Olanda. Parinții sai au scos din buzunar o suma importanta de bani pentru educația baiatului lor.

Cați bani dau Iuliana Marciuc și Adrian Enache pentru facultatea fiului. David se muta in Olanda: „Chiriile incep de la 800 de euro la camin”

09:46, 29.06.2024 - Iuliana Marciuc și Adrian Enache au dezvaluit cați bani vor plati pentru facultatea fiului lor. David se va muta la finalul verii in Olanda și va sta cu chirie intr-un camin.Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt mandri de fiul lor, David, care a crescut și s-a dezvoltat frumos, grație educației alese…

Vasile Dincu, despre bataia din Parlament: „El este foarte conflictual si probabil ca din aceasta cauza s-a intamplat si acest lucru”

12:55, 22.05.2024 - Senatorul clujean a catalogat agresiunea de la Parlament, in care au fost implicati doi foști miniștri, Florin Roman si Dan Vilceanu, drept ”un eveniment regretabil” care ”nu face decat sa duca si mai mult in derizoriu o institutie importanta a democratiei”.

Mama lui Mbappe, indicii despre viitoarea echipa a fiului sau: Stiti deja unde va merge

11:50, 21.05.2024 - Atacantul Kylian Mbappe a organizat, luni, intr-un restaurant din Paris, o petrecere de adio inainte de plecarea sa de la PSG. La iesirea de la restaurant, in jurul orei 23.30, mama si consiliera atacantului parizian, Fayza Lamari, a fost intrebata unde va merge Kylian sezonul urmator, iar ea le-a transmis…

Acces Direct. Un barbat, la capatul puterilor, din cauza fiului lacom. Gheorghe, nevoit sa iși puna averea la adapost de propriul copil?

17:21, 15.05.2024 - Ajuns la o varsta respectabila, Gheorghe susține ca nu mai are liniște din cauza fiului. Barbatul și-ar dori ca tatal lui sa vanda totul și s-ar fi ajuns inclusiv la amenințari. Gheorghe spune ca propriul copil este impotriva lui acum, dupa ce a vorbit, din nou, dupa mulți ani cu mama lui.

Durere fara sfarșit in familia lui Gabi Stangau! Mama violonistului nu iși poate lua gandul de la moartea fiului ei: ”Ce sa ma fac fara tine?!” / FOTO

19:15, 28.04.2024 - Familia lui Gabi Stangau traiește cele mai grele momente dupa moartea lui. Deși au trecut cateva saptamani de la tragedie, suferința este din ce in ce mai mare in sufletul mamei sale. Femeia ar face orice ca sa dea timpul inapoi și sa il mai aiba in viața pe fiul ei. Iata ce mesaj sfașietor a transmis!

O adolescenta de 13 ani, injunghiata cu sange rece de iubitul de 20 de ani! Totul s-a intamplat in casa bunicilor, din cauza geloziei

15:56, 11.04.2024 - Intr-un incident șocant, o adolescenta in varsta de 13 ani a fost injunghiata in casa bunicilor de catre iubitul ei de 20 de ani. Evenimentul tragic, care a avut loc din cauza geloziei, a zguduit județul Giurgiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?