Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anchetă într-un bar din Mexic după ce patru chelnerițe au fost împușcate în barul în care lucrau

Publicat:

Patru femei care erau chelnerite intr-un bar din orasul mexican au fost ucise marti de indivizi necunoscuti inarmati, a anuntat parchetul, conform AFP, potrivit Agerpres.

, situat in statul mexican Chihuahua, la frontiera cu SUA, este cunoscut din anii '90 pentru un val de violente care a facut sute de morti, printre care si numeroase femei.

Conform parchetului regional, doi barbati inarmati au intrat la primele ore ale diminetii de marti in barul Manantial si fiecare a ucis doua chelnerite impuscandu-le in cap. Niciun client din bar nu a fost ranit.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Timiș. Doua femei au fost batute de patronul la care lucrau. Scandalul a pornit dupa ce ele i-au dus mancare unui coleg nepalez: ”Va sparg”

12:25, 28.05.2024 - Scandal de propoții in Timiș! Doua femei au fost batute de patronul la care lucrau. Barbatul și-a ieșit din minți dupa ce a vazut ca cele doua i-au dus mancare unui muncitor nepalez. Scandalul a degenerat, astfel ca angajatele au ajuns sa fie agresate de acesta!

Doua femei care au vrut sa le dea fructe unor muncitori au fost batute de patronul firmei unde lucrau barbații

14:35, 27.05.2024 - Cele doua femei au sunat la 112 și au reclamat ca s-au dus la o firma ca sa ofere fructe unor muncitori, iar patronul le-ar fi injurat și lovit. Polițiștii au mers la fața locului și au constatat ca cele sesizate se confirma. Cele doua femei le-au aratat polițiștilor și imagini cu momentul agresiunii.…

Doua femei care au vrut sa ofere fructe unor muncitori au fost batute de patronul firmei unde lucrau barbații (VIDEO)

12:05, 27.05.2024 - Doua femei au fost batute pe o strada din Timiș pentru ca au vrut sa ofere capșuni unor muncitori nepalezi de pe un șantier. Barbatul agresiv, care este patronul firmei la care lucrau muncitorii, a fost reținut.

Primele date din ancheta incendiului devastator de la Bursa de Valori din Copenhaga. Ce se va intampla cu cladirea

13:40, 18.04.2024 - Poliția a lansat, miercuri, o investigație cu privire la incendiul care a devastat celebra cladire a Bursei de Valori din Copenhaga. Flacarile mistuitoare au provocat prabușirea turnului, precum și daune in ceea ce privește lucrarile de arta și arhitectura de secole.

Scene șocante in mijlocul strazii: Maicuța filmata in timp ce cara un cadavru in geamantan

11:05, 13.04.2024 -  Alerta a fost data de un barbat care a gasit geamantanul abandonat pe strada și a simțit un miros puternic de putrefacție.Ancheta este insa una uluitoare. Cadavrul din geamantan aparține unei alte maicuțe in varsta de 58 de ani care murise cu un an in urma.La audieri, maicuța le-a povestit polițiștilor…

Razboi in Ucraina, ziua 777. Rusia anunța o ancheta privind "finantarea terorismului” cu implicarea Ucrainei si a unor state NATO

00:00, 10.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 777. Cel mai important organism de investigație al Rusiei a anunțat ca a lansat o ancheta penala asupra unor inalți oficiali din Statele Unite și din țarile membre NATO, suspectați de "finanțarea terorismului” in beneficiul Ucraine


Ce parere ai despre aceasta stire?