Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ancelotti a renuntat la cateva milioane de euro pentru a veni la Real madrid

Publicat:

Antrenorul italian a scos mai bine de 3 milioane de euro din propriul buzunar ca sa vina în aceasta vara la Real Madrid, a afirmat presedintele clubului spaniol, , dupa cum anunta revista .

Perez a vorbit aproape o ora la postul de radio despre subiecte de actualitate pentru Real. Punctul de maxim interes au fost dezvaluirile despre venirea lui Ancelotti, care în sezonul trecut a fost campion al Frantei cu Paris Saint-Germain.

Astfel, Real 'a platit sapte milioane' pentru ca tehnicianul…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situația financiara a Barcelonei s-a inrautațit. Clubul are nevoie urgenta de 100 de milioane!

12:55, 20.05.2024 - Cotidianul La Vanguardia dezvaluie ca FC Barcelona a ramas fara lichiditați și cauta sa imprumute urgent 100 de milioane de euro. Aproape de finalul unui sezon fara trofeu, FC Barcelona se confrunta cu noi probleme financiare. ...

Xavi explica de ce a ales sa ramana antrenorul Barcelonei - In urma cu trei luni iși anunțase demisia

15:06, 25.04.2024 - De acum este oficial: FC Barcelona a confirmat joi ca de pregatirea echipei in sezonul viitor se va ocupa tot Xavi Hernandez. La finalul lunii ianuarie a acestui an, antrenorul iși anunțase desparțirea de gruparea catalana.

Decizie total neașteptata! Barcelona a batut palma cu antrenorul pentru urmatorul sezon

22:45, 24.04.2024 - Joan Laporta, președintele Barcelonei, a reușit sa il faca pe antrenorul Xavi Hernandez (44 de ani) sa se razgandeasca. Xavi va continua pe banca blaugrana și in sezonul urmator. Xavi a acceptat condițiile stabilite cu Laporta, in discuțiile de miercuri seara, iar noul angajament urmeaza sa fie semnat,…

PSG ia in calcul un transfer spectaculos de 200 de milioane de euro a lui Lamine Yamal de la Barca

11:45, 24.04.2024 - Paris Saint-Germain cauta sa il transfere pe Lamine Yamal, starul Barcelonei, pe care il identifica drept un potențial inlocuitor pentru Kylian Mbappe. Campioana din Ligue 1 ar pregati o oferta de 200 de milioane de euro, potrivit Le Parisien, potrivt mediafax.

Doar doua variante luate in calcul » Cine poate fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor

18:10, 15.04.2024 - Aflata in cursa pentru un loc in semifinalele Ligii Campionilor și cu speranțe la titlu, Barcelona pregatește și sezonul viitor. Iar președintele Joan Laporta e nevoit sa caute un antrenor. Barcelona - PSG (3-2 in tur), din returul sferturilor Ligii Campionilor, se joaca marți, de la 22:00. Va fi liveTEXT…

Luis Enrique: Toate infrangerile dor și enerveaza, dar PSG poate ajunge in semifinalele UCL

14:01, 11.04.2024 - Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Luis Enrique, a declarat ca este inca increzator ca echipa sa poate depași eșecul de miercuri de pe teren propriu in fața Barcelonei in sferturile de finala ale Ligii Campionilor și ca se poate califica in semifinale, potrivit mediafax.

Liga Campionilor - FC Barcelona a dat dovada de caracter la Paris, afirma antrenorul Xavi Hernandez

11:05, 11.04.2024 - FC Barcelona "a dat dovada de caracter" in victoria obtinuta in fata formatiei Paris Saint-Germain (scor 3-2), miercuri seara, pe Parc des Princes, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, avertizand insa ca "meciul retur va fi foarte dificil", potrivit Agerpres.

Mijlocașul de 50 de milioane de euro, dorit de Bayern Munchen, Arsenal și Barcelona

14:51, 01.04.2024 - Martin Zubimendi (25 de ani), mijlocașul „inchizator” al celor de la Real Sociedad, a starnit interesul unor nume grele din fotbalul european precum Bayern Munchen, Arsenal și Barcelona. Fabrizio Romano, jurnalistul italian specializat in transferuri, a dezvaluit ca Zubimendi ramane pe lista de transferuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?