Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu, nu-i calcă pe urme prezentatorului TV. Ce pasiuni are micuța lui: "Iubirea mea!”

Publicat:

este unul dintre cei mai impliniți barbați și se poate mandri cu familia lui frumoasa. Prezentatorul TV petrece destul de mult timp in compania copiilor lui chiar daca are timpul destul de limitat. De aceasta data, a fost cel care a filmat-o pe micuța lui Anastasia și i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce pasiune are micuța lui!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laura Cosoi și soțul ei o sarbatoresc pe fiica cea mica, Lara. Ce petrecere au organizat parinții pentru micuța lor: „Bucuria noastra” / FOTO

21:30, 23.06.2024 - Laura Cosoi și Cosmin Curticapean au organizat o petrecere de senzație pentru fiicele lor. De ziua de naștere a Larei, mezina familiei, parinții au pus la cale o surpriza de neuitat pentru copii.

Rosa, fiica cea mica a lui Pepe, a cantat la nunta tatalui ei. Ce piesa chiar din repertoriul lui i-a dedicat micuța

14:40, 11.06.2024 - Rosa, fiica cea mica a lui Pepe, a cantat unul dintre hit-urile tatalui sau la nunta artistului cu Yasmine. Micuța a urcat pe scena și i-a emoționat pe invitați, dar și pe cei doi miri care au privit-o cu mandrie.

Momentul nevazut pana acum de la nunta lui Pepe cu Yasmine Pascu. Artistul s-a emoționat: „Cu cele doua Rose, a mea și a noastra”

14:40, 09.06.2024 - Pepe a aratat „unul dintre cele mai frumoase momente” de la nunta lui cu Yasmine Pascu. Pe 7 iunie, cantarețul s-a casatorit religios, la eveniment participand peste 200 de prieteni și apropiați. Ziua de vineri, 7 iunie, a fost una dintre cele mai fericite pentru Pepe. El și-a serbat baiatul, pe Pepe…

Tzanca Uraganu o sarbatorește pe fiica lui și a Lambadei. Ce postare emoționanta a facut manelistul pentru Anais: „Faci 6 anișori...” / FOTO

18:00, 02.06.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Tzanca Uraganu și asta pentru ca el o sarbatorește pe fiica lui și a Lambadei. Micuța cantarețului de manele a implinit frumoasa varsta de 6 ani. Iata ce postare emoționanta a facut artistul pe rețelele de socializare pentru Anais!

Oana Roman, departe de fiica ei pentru cateva zile! Vedeta nu știe cum va face fața situației. Ce sfaturi ii da micuța / VIDEO

22:50, 30.05.2024 - Oana Roman va sta departe de fiica ei pentru cateva zile, iar acest lucuru "ii da batai de cap" vedetei. Unde va pleca cea mica, dar și care este motivul pentru care fiica lui Petre Roman nu știe cum sa faca fața situației.

Dana Rogoz, uimita de replica fiicei sale in varsta de 4 ani: „Am ramas blocata”

15:55, 20.05.2024 - Dana Rogoz a fost uimita cand a auzit ce i-a spus fiica sa, Lia, in timp ce gateau. Micuța implinește astazi, 20 mai, varsta de 4 ani, iar actrița a transmis un mesaj emoționant.Pe 20 mai 2024, Lia, fiica Danei Rogoz, a sarbatorit implinirea a patru ani, ocazie cu care actrița a impartașit noi fotografii…

Cum arata femeia care l-a facut pe Liviu Varciu tata pentru prima oara! Fiica prezentatorului TV, imagine emoționanta alaturi de cea care i-a dat viața / FOTO

17:01, 12.05.2024 - Fiica lui Liviu Varciu nu a stat departe de lumina reflectoarelor, insa mama ei, da. De curand, Carmina a facut publice cateva imagini emoționante in care apare alaturi de cea care i-a dat viața. Ce mesaj emoționant a scris tanara pentru una dintre cele mai importante ființe din viața ei. 

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.


Ce parere ai despre aceasta stire?