Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan a petrecut Anul Nou departe de România. Alături de cine a intrat vedeta în 2020

Publicat:

Trecerea dintre ani este un eveniment important pentru intreaga populație, iar vedetele de la noi știu sa se bucure de acest lucru in stilul propriu. a petrecut noaptea dintre ani intr-unul dintre cele mai luxoase restaurante din lume.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mai face 1Q Sapro! Autorul succesului ”Romania trezește-te” traiește acum din…

15:36, 10.06.2024 - 1-Q Sapro, cunoscut pentru piesele sale cu mesaje puternice de protest precum „ Romania, trezește-te! „, a gasit o noua cale de a se exprima și de a comunica cu publicul sau. Chiar daca nu mai canta, artistul continua sa-și foloseasca talentul prin intermediul picturii, o pasiune a sa mai veche. O noua…

Star Matinal. Unde iși dorește Amalia Nastase sa se retraga la batranețe. Vrea undeva departe de Romania: „M-aș muta definitiv” / VIDEO

11:45, 06.06.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Amalia Nastase a marturisit ca iși dorește sa se retraga in alta țara la batranețe. Vedeta vrea undeva departe de Romania. Iata ce declarații a facut fosta soție a lui Ilie Nastase pentru emisiune!

Oana Roman, in razboi cu primarul din Tunari. Ce o nemultumeste pe vedeta, a facut public raspunsul acestuia: „Mi-a trimis instiintarea de plata”

18:00, 12.05.2024 - Oana Roman este una dintre cele mai urmarite vedete din Romania pe rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman nu ezita niciodata sa-și expuna parerile pe internet, iar recent a intrat intr-un razboi cu primarul din Tunari. Ce o nemultumeste pe vedeta? A explicat totul pe pagina ei de Instagram.…

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Vacanța de vedeta. La ce facultate iși dorește sa mearga Patrick, fiul Geaninei Ilieș. Baiatul prezentatoarei vrea sa se mute departe de Romania / VIDEO

16:56, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a fost invitata la ediția de astazi a emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, unde a vorbit despre vacanțele in care a fost, dar și despre fiul ei. Prezentatoarea TV a marturisit la ce facultate iși dorește sa mearga Patrick. Baiatul vedetei vrea sa se mute departe de Romania.

Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta este in extaz: ”S-a terminat șmecheria in Romania” / FOTO

15:35, 14.04.2024 - Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta a filmat tot procesul și le-a aratat fanilor ce modele a ales de data aceasta! Anamaria Prodan a ales cateva tatuaje pe care și le-a facut pe mana și a anunțat ca urmeaza sa iși faca mai multe și pe spate!

George Burcea vrea sa recupereze timpul in care a fost departe de fetițele sale. Cum le rasfața pe Ella și Clara: „Daca vor sa ma pun in cap, ma pun in cap”

13:46, 04.04.2024 - George Burcea s-a intors de ceva timp in Romania și vrea sa recupereze tot timpul in care a fost departe de fetițele sale. Actorul adora sa aiba multe activitați alaturi de Ella și Clara, care deja se gandesc la o cariera artistica.Dupa mai multe luni in care a stat departe de fetițele sale, George…


Ce parere ai despre aceasta stire?