Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANAF declara razboi averilor nejustificate

Publicat:

din cadrul ANAF a demarat Programul de asigurare a conformarii fiscale a persoanelor fizice cu risc fiscal. Programul vizeaza verificarea veniturilor si declararea acestora incepand cu anul 2011.

Citeste articolul mai departe pe regiotv.ro…  

Sursa articol: regiotv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alina Gorghiu amenința cu confiscarea averilor nejustificate legate de organizațiile criminale

17:06, 02.05.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, anunța o noua directiva care stabilește norme minime la nivelul UE privind urmarirea, identificarea, indisponibilizarea, confiscarea și gestionarea bunurilor provenite din savarșirea de infracțiuni in legatura cu o gama larga de infracțiuni. Noua directiva UE a fost…

Cum invrajbește banul. Noul razboi de clasa sociala: decalajul de bogație intre mileniali

16:06, 28.04.2024 - Diferența de avere dintre milenialii bogați și restul grupului lor de varsta este cea mai mare dintre toate generațiile, ceea ce creeaza un nou val de tensiuni și resentimente de clasa, potrivit unui studiu recent. Chiar daca marea majoritate a milenialilor se lupta cu datoriile, cu locuri de munca…

29 aprilie | Ziua Veteranilor de Razboi 2024, marcata la Alba Iulia: Depunere de coroane și slujba religioasa. Programul complet

16:11, 26.04.2024 - 29 aprilie | Ziua Veteranilor de Razboi 2024, marcata la Alba Iulia: Depunere de coroane și slujba religioasa. Programul complet 29 aprilie | Ziua Veteranilor de Razboi 2024, marcata la Alba Iulia: Depunere de coroane și slujba religioasa. Programul complet Ziua veteranilor este sarbatorita in 29 aprilie…

Razboi in Ucraina. Putin „ante portas”?

08:36, 24.04.2024 - Cand e vorba de bani, statele funcționeaza precum bancile: pun condiții, cer dobanzi, impun comisioane, au nevoie de gaj, nu dau nimic pe gratis iar cuvantul empatie nu exista in vocabularul interbancar.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina - Guvernul olandez a anunțat o noua serie de ajutoare pentru Ucraina

03:06, 21.04.2024 - Guvernul olandez a anunțat o noua serie de ajutoare pentru Ucraina, in valoare de 200 de milioane de euro, dupa ce statele membre NATO au ajuns, vineri, la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot.

Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac in caz de razboi

09:20, 19.04.2024 - Programul nuclear iranian este din nou in centrul atenției, avand in vedere faptul ca Ierusalimul a lansat un atac asupra Teheranului ca raspuns la bombardamentul asupra teritoriului sau, relateaza The National News.

Razboi in Ucraina, ziua 784. Seful AIEA: "Ne apropiem periculos de un accident nuclear la centrala din Zaporojie"

00:05, 17.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 784. "Ne apropiem periculos de un accident nuclear", a declarat Rafael Grossi, directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), in fata Consiliului de Securitate al ONU.

Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi: Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei (ONU)

07:51, 15.04.2024 - "Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi", a declarat duminica secretarul general al ONU, Antonio Guterres, lansand un apel la "retinere maxima" in cadrul Consiliului de Securitate reunit dupa atacul Iranului impotriva Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?