Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amy Winehouse intr-un interviu vechi: Voi fi gasita moarta intr-un sant, in cel mult 10 ani

Publicat:

a declarat, intr-un interviu acordat cu mai multi ani in urma publicatiei ca, probabil, va fi gasita moarta intr-un sant, in cel mult zece ani, povesteste jurnalistul care a intervievat-o pe artista, citat de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

TRAGEDIE. Familie din Cluj, gasita moarta langa piscina gonflabila. Erau in costume de baie

10:00, 19.06.2024 - O familie formata din trei persoane, fiul de 42 de ani si parintii, care locuiau in Colonia Sopor, judetul Cluj, a fost gasita moarta langa piscina gonflabila din curte. Potrivit gazetadecluj.ro, cele trei persoane, imbracate in costume de baie, au fost descoperite de un vecin. Nu se stie de cand erau…

Ultima ora! O persoana, gasita moarta de angajații Spații Verzi, strivita de un copac, in capitala

11:50, 12.06.2024 - O persoana decedata a fost depistata, cu puțin timp in urma, pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici din capitala, de un angajat al Intreprinderii municipale „Spații Verzi”. Victima a fost strivita de un copac, cazut in urma intemperiilor.

Caz halucinant in Oradea! O femeie a fost gasita moarta intr-o remorca! Criminaliștii au intervenit de urgența

10:36, 11.06.2024 - Caz șocant in Oradea! O femeie a fost descoperita fara suflare intr-o remorca. Criminaliștii au fost sesizați și au intervenit de urgența la fața locului pentru investigații. Oamenii legii sunt de parere ca ar fi vorba despre o crima.

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița in varsta de doi ani, din Dolj, gasita moarta, declarații! Vor sa se faca dreptate și sa fie gasit criminalul fiicei lor: "Au fost amenințari..." / VIDEO

18:05, 28.05.2024 - Parinții micuței Raisa, fetița care și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic, sunt sfașiați de durere. Cei doi spun ca au fost dați in care au fost amenințari cu moartea. Copila in varsta de doi ani și jumatate și-ar fi gasit sfarșitul din cauza unor datorii?! Ce declarații au facut parinții micuței.

Fetița de doi ani disparuta in Dolj a fost gasita moarta. Trupul neinsuflețit al Raisei se afla la cateva sute de metri de casa

11:30, 28.05.2024 - Ieri, o fetița de doi ani a disparut in Dolj, iar astazi, copila a fost gasita moarta intr-o rapa, cu urme de violența. Trupul neinsuflețit al Raisei a fost descoperit de polițiști la cațiva metri de casa.

Descoperire șocanta in Botoșani! O fetița de 8 ani a fost gasita moarta intr-o liziera de salcami

10:50, 25.05.2024 - In Botoșani a avut loc o descoperire șocanta. Trupul unei fetițe de doar 8 ani a fost gasit intr-o liziera de salcami, in apropiere de locuința din care plecase. Chica Roșa MAria Silvia a parasit domiciliul pentru a merge la o ruda și nu s-a mai intors.

TRAGEDIE: Fetița de 8 ani din Albești, cautata toata noaptea de polițiști, a fost gasita MOARTA

07:26, 25.05.2024 - TRAGEDIE: Fetița de 8 ani din Albești, cautata toata noaptea de polițiști, a fost gasita MOARTA Minora a fost gasita in cursul nopții, decedata. Aceasta se afla la marginea localitații de domiciliu, intr-o liziera de salcami. Sunt desfașurate activitați specifice pentru identificarea autorului, fiind…

SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa

22:46, 18.04.2024 - Joi, 18 aprilie 2024, in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați... The post SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?