Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amendă record pentru GM: 35 de milioane de dolari pentru amânarea unei rechemări în service

Publicat:

NTHSA a amendat cu 35 de milioane de dolari pentru evitarea unei rechemari in service cu buna stiinta. In urma anuntarii sanctunii, CEO-ul GM, , a declarat ca isi propune sa transforme compania intr-un lider al industriei in materie de siguranta.

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premiu record la Wimbledon și o ceremonie pentru Andy Murray

00:30, 14.06.2024 - Wimbledon a anunțat joi premii record de 50 de milioane de lire sterline (63,94 milioane de dolari) și a dezvaluit planurile de a-l onora pe Andy Murray in cazul in care turneul din acest an se va dovedi a fi unul de adio pentru fostul caștigator.

„Adevarata Martha” din „Baby Reindeer” da in judecata Netflix și cere peste 170 de milioane de dolari

09:31, 07.06.2024 - Un nou proces pentru Netflix. Fiona Harvey, femeia care susține ca a inspirat personajului Martha din miniseria de succes „Baby Reindeer”, da in judecata Netflix și cere cel puțin 170 de milioane de dolari daune pentru defaimare, informeaza Reuters.

Preturile metalelor pretioase, niveluri record

10:11, 17.05.2024 - Prețurile metalelor prețioase au cunoscut o creștere majora miercuri, dupa ce datele din SUA despre inflație au sporit perspectiva pe termen scurt a reducerilor ratelor din partea Rezervei Federale.   Prețurile aurului s-au stabilit miercuri la cel mai ridicat nivel din ultimele trei saptamani, in timp…

Un tablou al pictorului Claude Monet, vandut cu 35 de milioane de dolari la licitatiile de primavara de la New York

12:05, 16.05.2024 - Un tablou pe panza al pictorului impresionist francez Claude Monet a fost vandut miercuri seara cu aproape 35 de milioane de dolari la o licitatie organizata la New York, a anuntat casa Sotheby's, relateaza AFP.

SUA vor cheltui 98 de milioane de dolari pentru a combate raspandirea gripei aviare de la vaci la oameni

11:31, 12.05.2024 - Administratia Biden va oferi aproape 200 de milioane de dolari pentru a lupta impotriva raspandirii gripei aviare in randul vacilor de lapte, in cea mai recenta incercare a guvernului de a limita focarele care au alimentat ingrijorarile legate de infectiile umane cu virusul H5N1, transmite Reuters.

Site-urile americane de stiri au pierdut mare parte din implicarea utilizatorilor pe Facebook si Instagram

09:00, 22.04.2024 - Conform unui studiu recent, publicat de Washington Post, cele mai citate 25 de institutii de presa din Statele Unite si-au vazut interactiunea urmaritorilor scazand cu 75% pe Facebook in ultimii doi ani. Acelasi trend s-a constat si pe Instagram, desi scaderea nu este la fel de drastica – implicarea…

Influencerul ucrainean care a strans peste 50 de milioane de dolari pentru armata Ucrainei

13:10, 08.04.2024 - Haștagul „RussiaIsATerroristState„ (Rusia e un stat terorist) este folosit zilnic de sute de oameni, inclusiv de responsabili ucraineni și occidentali. Totuși puțini știu ca cel care a lansat campania virala de promovare a lui este influencerul ucrainean Igor Lacenkov.


Ce parere ai despre aceasta stire?