Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amendă pentru drifturi în noaptea de Înviere, la Timișoara

Publicat:

Un tanar a fost surprins de polițiștii locali in timp ce tura motorul și facea drifturi cu autoturismul in parcarea Stadionului „Dan Paltinișanu” din Timișoara, chiar in noaptea de Inviere. „Polițiștii locali au depistat, in acest weekend, inca un tanar care se distra facand drifturi in parcarea Stadionului «Dan Paltinișanu». Cel in cauza se afla […] pentru drifturi in noaptea de Inviere, la Timișoara a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenda usturatoare pentru un barbat care a abandonat deșeuri pe domeniul public, la Timișoara

12:20, 25.06.2024 - Un barbat care a abandonat deșeuri pe un teren viran din Timișoara, la adapostul intunericului, a fost depistat de polițiștii locali și a primit o amenda consistenta. „Seria cazurilor de abandon de deșeuri in cantitați considerabile continua, de aceasta data polițiștii locali din cadrul Compartimentului…

Muncitori amendați de polițiștii locali pentru ca lucrau noaptea și faceau galagie, in Calea Aradului din Timișoara

12:41, 13.06.2024 - Cetațenii exasperați de galagia facuta de doua firme de construcții pe un șantier din zona Aradului i-au chemat pe cei de la poliția locala in ajutor. Aceștia i-au sancționat pe cei care inca nu oprisera lucrarile la miezul nopții.

UPDATE. Tanar gasit mort intr-un bazin din Timișoara

13:20, 29.05.2024 - Un tanar a fost gasit mort intr-un bazin de inot din Timișoara. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. UPDATE. Bazinul a fost inchis. Barbatul era inscris intr-un program sportiv național

Un tanar drogat, semi-leșinat, depistat de polițiștii locali pe marginea Podului Traian din Timișoara

13:15, 28.05.2024 - Marți dimineața, polițiștii locali aflați in patrulare au dat peste un tanar aproape leșinat, pe marginea Podului Traian. Acesta avea asupra sa substanțe interzise, fiind predat polițiștilor de la Combaterea Crimei Organizate.

Un tanar motociclist a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de o mașina in zona stadionului din Timișoara

13:10, 14.05.2024 - Un motociclist de 27 de ani a fost ranit și a ajuns la spital dupa ce o mașina a dat peste el, in apropiere de Stadionul Dan Paltinișanu. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Copil gasit de polițiștii locali dupa ce s-a pierdut de tatal sau, pe o strada din Timișoara

11:20, 29.04.2024 - Un copil dezorientat și cu probleme de natura psihica a fost gasit vineri de polițiștii locali pe o strada din Timișoara. Intr-o clipa de neatenție, el ar fi plecat de langa tatal sau și s-a pierdut.

Un tanar a urcat beat și drogat la volan și a provocat un accident soldat cu doua victime, la Timișoara. Avea permisul anulat

17:50, 28.04.2024 - Accident produs sambata seara, la Timișoara. Un tanar in varsta de 26 de ani a provocat un accident dupa ce a urcat beat și drogat la volan. In urma impactului, doua femei au fost ranite. Mai mult, avea și permisul anulat. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Deces intr-un salon de tatuaj

19:40, 12.04.2024 - Un tanar de 23 de ani a decedat vineri, dupa ce i s-a facut rau in incinta unui salon de tatuaje dintr-un complex comercial din Timisoara, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. ”La data de la 12.04.2024, in jurul orei 16,45, politistii Sectiei 4 Timisoara au fost sesizati cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?