Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Am vrut să-mi omor tatăl!" Dezvăluri incredibile ale hocheistului de la Miercurea Ciuc

Publicat:

Jucatorul canadian a fost condamnat la 6 ani de inchisoare si a povestit in interviul pentru de azi de ce a vrut sa-si omoare tatal: "S-au scris multe minciuni despre mine, si ca am vrut sa-mi omor agentul! Apoi, s-a mai spus ca ma iubeam cu el, adica eram gay.

Adevarul este altul: am pus pe cineva sa-mi omoare tatal! Nu fi socat, asa a fost. Sint impacat cu mine insumi, am platit un pret mare, 6 ani «acolo», pentru ca pe linga incarcerare socotesc si lunile in care am stat inchis, pentru proces", socheaza canadianul.

Danton a povestit si de ce a vrut sa-si…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Christoph Daum, mesaj pentru naționala Romaniei prin intermediul GSP.RO » Tricolorul care l-a cucerit: „Are calitați incredibile. El poate regla ritmul jocului, poate pregati goluri”

15:55, 22.06.2024 - Fostul selecționer al Romaniei, Christoph Daum, a facut pentru Gazeta Sporturilor o radiografie a naționalei Romaniei, inaintea meciului cu Belgia. El susține ca reprezentativa noastra a fost „renovata complet de Razvan Burleanu și de Edi Iordanescu”. Printre obiectivele echipei deplasate de Gazeta…

Razvan Lucescu, „vrajit” de un „tricolor”: „Mi-a placut la nebunie! Mi l-a adus in fața pe jucatorul lui Manchester City”

22:50, 17.06.2024 - Razvan Lucescu, 55 de ani, fost selecționer al Romaniei, proaspat campion in Grecia alaturi de naționala Romaniei, e impresionat de nivelul afișat de „tricolori” in victoria cu Ucraina de la EURO 2024, scor 3-0. Omul care i-a pregatit pe „tricolori” in urma cu 15 ani a insistat sa remarce prestația…

„Nu l-am mai vazut și nu am mai discutat cu el de atunci” » Detalii incredibile despre jucatorul din Superliga

18:00, 11.06.2024 - Atacantul Kablan N'Goma, inca sub contract cu Hermannstadt, a plecat de la echipa fara sa anunțe clubul. Oficialii sibienilor au vorbit pe larg despre cazul atacantului francez, care a fost de negasit de clubul din Superliga. Radu Neguț, directorul sportiv al clubului, a explicat faptul ca nu l-a mai…

Jucatorul de la Dinamo pentru care insista Dan Șucu! Salariu lunar de 15.000 de euro daca semneaza cu Rapid

15:40, 29.05.2024 - Imediat dupa ce Dinamo București s-a salvat de la retrogradare in urma barajului contra celor de la Csikszereda (2-0 pentru echipa din Capitala in tur, 0-0 in retur), in presa au inceput sa apara informații potrivit carora mai mulți jucatori urmeaza sa paraseasca „haita”. Chiar la interviurile realizate…

Zsolt Csergo da carțile pe fața despre divorțul de Nicoleta Luciu. A vrut ca toata lumea sa afle adevarul de la el

12:20, 08.05.2024 - Zsolt Csergo a rabufnit și a facut primele declarații dupa ce s-a speculat ca este la un pas de a divorța de Nicoleta Luciu, mama celor patru copii ai sai. Cei doi sunt casatoriți de 12 ani și locuiesc impreuna la Miercurea Ciuc. Iata ce a declarat recent omul de afaceri! Zsolt Csergo, adevarul despre…

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Gafa de presa: cum a fost 'omorat' Emeric Ienei

15:40, 04.04.2024 - Publicații sportive ca Eurosport, Gazeta Sporturilor și Fanatik au difuzat, joi, pe internet, știrea falsa ca Emeric Ienei (87 de ani) ar fi murit. Știrea a fost preluata și de publicații generaliste precum HotNews, Adevarul, precum și de site-urile de știri ale Kanal D și Romania TV.

Viața unui francez care s-a mutat in vara anului trecut la Sibiu: "In Franța sunt mulți oameni care stau pe marginea drumului și cer ajutor, dar eu nu-i asimilez ca romani"

18:01, 30.03.2024 - Mickael Panos, 27 de ani, a venit de la Miercurea Ciuc la Sibiu și este unul dintre jucatorii de baza ai lui Claudiu Niculescu la liderul ligii secunde, CSC Șelimbar. Recent, aceasta a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns sa joace fotbal intr-o comuna din Romania cu nici 20.000 de locuitori.


Ce parere ai despre aceasta stire?