Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Am facut ... cu mama celui mai bun prieten! Am intrat in dormitor si era in lenjerie intima, apoi..." Cuprins de remuscari, tanarul a cerut ajutor

Publicat:

In mesajul trimis la redactia ziarului , din , barbatul a cerut un sfat, pentru ca nu stia ce sa faca dupa ce a facut sex cu mama unui prieten. Tanarul de 24 de ani se simtea putin vinovat pentru asta, dar nu suficient de vinovat ca sa nu o mai faca din nou.

"Am facut sex cu mama unui prieten dupa un meci de rugby. M-am simtit bestial si de atunci ne vedem zilnic. Eu am 24 iar ea 41. A fost atractie intantanee. Arata uimitor pentru varsta ei si a fost usor de abordat.

Are niste forme bine pronuntate si un zambet superb. Cand amicul meu a plecat acasa,…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Popularul tabloid britanic The Sun anunța ca susține Partidul Laburist in alegerile din Marea Britanie: ”E timpul pentru o schimbare” 

18:20, 03.07.2024 - Popularul tabloid britanic The Sun susține partidul laburist in alegerile din Marea Britanie Popularul tabloid britanic The Sun a declarat ca sprijina partidul laburist și liderul sau, Keir Starmer, in aleg...

Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia

02:40, 17.04.2024 - Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia, informeaza Rador Radio Romania.ONU a declarat ca mai multe tari, printre care si Statele Unite si Marea Britanie, au promis peste 600 de milioane de dolari ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia.


Ce parere ai despre aceasta stire?