Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aluniţele la control! E foarte important ca aceste excrescenţe pigmentate să fie evaluate periodic de un medic dermatolog

Publicat:

Publicitate

Orice leziune de la nivelul pielii ar trebui evaluata periodic de catre un medic. Doar acesta poate spune daca leziunea prezinta vreun risc sau  nu.

Semnalele de alarma

Cu alunitele putem sa ne nastem sau putem sa le dobandim pe parcurs. Este insa foarte important sa urmarim daca isi modifica forma, culoarea, conturul, daca dintr-un maro uniform devin cu doua, trei nuante mai inchise( maro inchis, negru), daca isi modifica inaltimea, daca evolueaza destul de repede  adica daca pe parcursul a doua, trei luni isi modifica dimensiunea, daca sangereaza, daca apar ulceratii…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Metoda 'ATM-ul ți-a inghițit cardul': o noua forma de infracțiune la bancomate a captat atenția autoritaților

04:35, 20.06.2024 - Hoții au dezvoltat o noua tehnica sofisticata pentru a jefui persoanele care folosesc bancomatele. Metoda lor de inșelaciune este atat de bine pusa la punct incat victimele cad ușor in capcana lor. Furturile la bancomate devin tot mai comune, iar hoții par sa se adapteze și sa gaseasca noi tehnici de…

BNR: Lansare in circuitul numismatic. 100 de ani de la cucerirea primei medalii olimpice a Romaniei.

09:41, 05.06.2024 - Incepand cu data de 5 iunie 2024, Banca Nationala a Romaniei lanseaza in circuitul numismatic o moneda din argint cu tema 100 de ani de la cucerirea primei medalii olimpice a Romaniei.Caracteristicile monedei sunt urmatoarele: Metal Argint Valoare nominala 10 lei Titlu 999permil; Forma rotunda Diametru…

Noutati numismatice: 90 de ani de la inființarea Spitalului Clinic de Urgența București

17:40, 09.05.2024 - Incepand cu data de 22 aprilie 2024, Banca Naționala a Romaniei lanseaza in circuitul numismatic o moneda din argint cu tema 90 de ani de la inființarea Spitalului Clinic de Urgența București. Caracteristicile monedei sunt urmatoarele: Metal: Argint Valoare nominala: 10 lei Titlu: 999‰ Forma: rotunda…

Flagrant la Spitalul Județean Giurgiu: Un medic ginecolog a fost prins in timp ce primea mita pentru o cezariana

09:45, 24.04.2024 - Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Giurgiu a fost prins in flagrant cand primea mita pentru a efectua o cezariana. Doctorul a cerut 900 de lei, dintre care 700 pentru el si 200 pentru alte persoane.

BNR lanseaza in circuitul numismatic o moneda din aur, o moneda din argint și o moneda din tombac cuprat cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu

00:30, 11.04.2024 - Incepand cu data de 17 aprilie 2024, Banca Naționala a Romaniei lanseaza in circuitul numismatic o moneda din aur, o moneda din argint și o moneda din tombac cuprat cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu. Caracteristicile monedelor sunt urmatoarele: Metal Aur Argint Tombac cuprat…

Dr. Simona Frasie: Sistemul endocrin guverneaza tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

09:50, 10.04.2024 - „Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica…

Dr. Simona Frasie: Sistemul endocrin guverneaza tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

07:55, 10.04.2024 - „Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica…

Cum e corect: de obicei sau deobicei

09:05, 29.03.2024 - „De obicei” sau „deobicei”, te-ai gandit cum spui corect? Daca atunci cand vorbim nu ne facem griji despre pronunția corecta, cand scriem, cum este corect, de fapt, „de obicei” sau „deobicei”?De multe ori se face confuzie intre cele doua sintagme, total diferite, „de obicei” și „deobicei”. Cum este…


Ce parere ai despre aceasta stire?