Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alți 46 de timișeni infectați cu Sars-Cov-2

Publicat:

In judetul Timis, in ultimele 24 de ore, 46 de persoane au fost confirmate cu coronavirus. Au fost efectuate 1.820 de teste, dintre care 785 de teste rapide. Rata de infectare in Timis a ajuns la 0,36, in usoara crestere fata de ziua precedenta, cand a fost 0,34. In ultimele 24 de ore, 46 de […] Articolul Alți 46 de timișeni infectați cu Sars-Cov-2 a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin spune ca nu este nevoie sa foloseasca arma nucleara pentru ca Rusia sa invinga Ucraina: „Daca trebuie, facem teste”

19:05, 07.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca nu este nevoie sa se foloseasca arme nucleare pentru a obține victoria Moscovei in Ucraina, cel mai puternic semnal de pana acum de la șeful Kremlinului ca nu va avea loc o lovitura nucleara.

Doi barbați care fugeau de inchisoare, depistați de polițiștii timișeni

10:50, 07.06.2024 - Doua mandate care privesc executarea de pedepse privative de libertate au fost puse, joi, in executare, de polițiștii timișeni. Doi barbați, cautați de oamenii legii pentru infracțiuni rutiere, au fost depistați de polițiștii din Timiș.

Alerta de rujeola la Singerei: Zece copii dintr-o familie, toți nevaccinați, infectați

11:36, 25.05.2024 - Un focar de rujeola a fost inregistrat recent, in raionul Singerei, cu 11 cazuri de imbolnaviri la copii, dintre care 10 sunt din aceeași familie. Datele au fost prezentate de Agenția Naționala pentru Sanatate Publica, care precizeaza ca niciunul dintre ei nu a fost vaccinat, din motivul apartenenței…

Șoferii de la STB au fost supuși unor teste de alcoolemie

19:56, 17.05.2024 - Șoferii Societații de Transport București (STB) au fost testați, vineri, in privința consumului de alcool de catre polițiștii rutieri. Astfel de verificari se fac aleatoriu, in fiecare luna.

Adolescenta ceha, suspendata provizoriu dupa doua teste pozitive la aceeași substanța cu care a fost prinsa patinatoarea rusa Kamila Valieva

21:10, 09.05.2024 - Agenția Internaționala pentru Integritatea Tenisului a suspendat-o provizoriu pe jucatoarea ceha Nikola Bartunkova, 18 ani, dupa doua teste pozitive la trimtetazidina, o substanța interzisa din categoria hormonilor și a modulatorilor metabolici. Aceeași cu care a fost prinsa patinatoarea rusa Kamila…

Dublul test și morfologia de prim trimestru: Cum determinam riscurile in sarcina

08:41, 17.04.2024 - Odata confirmata sarcina, femeia gravida trebuie sa parcurga o serie de teste cu ajutorul carora medicul obstetrician evalueaza sanatatea fatului. Aflam mai mult despre aceste teste de la Dr. Ana Chioveanu, medic primar obstetrica-ginecologie.

Tot mai multe cazuri de rujeola: Alți doi copii de la centrul pentru refugiați, infectați

15:45, 08.04.2024 - Alte doua cazuri de rujeola au fost confirmate la Centrul de plasament pentru refugiați din capitala. S-a intamplat in cursul saptamanii trecute, a informat șeful adjunct al Direcției generale de asistența medicala și sociala a municipiului Chișinau, Vladimir Bolocan.

Elevii din clasele gimnaziale și liceale vor rezolva teste similare cu cele de la examen

09:35, 01.04.2024 - Ministerul Educației și Cercetarii și Agenția Naționala pentru Curriculum și Evaluare desfașoara pana pe 5 aprilie, testarea candidaților la examenele naționale de absolvire la treptele gimnaziu și liceu, pentru a determina gradul de pregatire a elevilor pentru examene. Elevii claselor a IX-a și a XII-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?