Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Radi, în război cu tatăl natural al fiului ei! Cântăreața, declarații tranșante la adresa bărbatului: ”Se pare că nici eu nu-l cunosc prea bine...”

Publicat:

nu vrea sa mai auda nimic de tatal natural al fiului ei. Cantareța reacționeaza dupa ce in ultimele zile apropiații sai au ales sa vorbeasca public despre ”relația” pe care Dario, baiatul acesteia, il are cu parintele sau. Artista face declarații tranșante la adresa barbatului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stoltenberg s-a dezlanțuit la adresa Chinei: Vinde Rusiei tehnologie avansata, microelectronice si alte echipamente pentru a sprijini economia de razboi

14:50, 05.06.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a criticat China pentru boicotarea summitului privind pacea in Ucraina, reuniune ce va fi organizata in aceasta luna in Elvetia, transmite miercuri dpa. Intr-un interviu acordat postului german de radio NDR, Stoltenberg a afirmat ca este regretabil ca Beijingul…

Primele declarații ale barbatului din Botoșani care și-a ucis nepoata in varsta de 8 ani

16:11, 25.05.2024 - Barbatul suspectat ca a violat și ucis o fetița de 8 ani, al carei trup a fost gasit la marginea unei paduri din comuna Albești, in Botoșani, este unchiul acesteia și și-a recunoscut faptele.

Maria Lungu a izbucnit, dupa ce a fost calcata pe nervi de ultimele acuzații! Fosta iubita lui Cristian Marinescu de la Mireasa, atac dur la adresa lui?!: ”E vai de capul tau”

21:10, 22.05.2024 - Maria Lungu continua scandalul! Fosta iubita a lui Cristian Marinescu a revenit cu noi acuzații dure și un mesaj tranșant, dupa ultimele declarații despre ea. A fost ferma și a spus ca este pregatita sa faca dezvaluiri uluitoare. Iata ce declarații a facut, dupa ce a fost calcata pe nervi!

Christian Sabbagh, declarații despre lupta fiului sau cu autismul. Copilul a fost operat la Viena: „Progresul se va vedea in timp”

16:20, 22.05.2024 - Cunoscutul prezentator TV a anunțat de curand pe pagina sa de Facebook ca ia o scurta pauza de la pupitrul știrilor pentru a fi alaturi de baiețelul sau, care a fost diagnosticat in urma cu trei ani cu TSA (tulburare de spectru autist).

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Barbat arestat dupa ce a lovit cu masina autoturismul fiului sau, cu care se certase

17:35, 15.05.2024 - Un barbat a fost retinut de politisti dupa ce a lovit cu masina autoturismul fiului sau, cu care se certase. Un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme a dus la retinerea unuia dintre soferi, suspectat ca a provocat evenimentul in mod intentionat. Primele verificari facute de politisti…

Dana Marijuana, dezamagita ca fiica ei cantareața n-are loc de ”nepotisme” in muzica: ”Inca exista comunismul!”. Atac dur la adresa impresarilor EXCLUSIV

20:15, 27.04.2024 - Regina muzicii hip-hop Dana Coteanu Marijuana e tare mandra ca ambele fiice i-au moștenit pasiunea pentru muzica, dar și vocea. Deși fata cea mare, Alesia, a filmat cateva videoclipuri, celebra ei mama susține ca nu se poate caștiga, din cantat, mai ales la debut. In exclusivitate pentru Playtech Știri,…

Oana Radu, ghinion intr-unul din procesele cu fostul soț, Catalin Dobrescu! Cantareața trebuie sa-i dea bani barbatului, dupa ce l-a dus in fața judecatorilor!

12:45, 24.04.2024 - Dupa ce au divorțat amiabil, Oana Radu a inceput razboiul cu fostul ei soț, Catalin Dobrescu! Cantareața i-a deschis trei procese fostului partener de viața, insa se pare ca intr-unul dintre ele are ghinion. Artista a pierdut și e buna de plata! Iata ce s-a intamplat la cel mai recent termen!


Ce parere ai despre aceasta stire?