Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentele ultraprocesate care ucid. Nutriționist: „Oamenii ar trebui să evite carnea procesată și băuturile îndulcite cu zahăr”

Publicat:

Consumul de alimente ultraprocesate este asociat cu un risc de deces mai devreme, arata un studiu realizat pe o perioada de 30 de ani, care a analizat impactul mai multor tipuri de alimente asupra sanatații noastre.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Culmea industriei alimentare: mancarea ultraprocesata, mult mai sanatoasa chiar și decat cea facuta in casa!

18:35, 08.06.2024 - Daca ați auzit vreodata ca alimentele ultraprocesate pot face ca oamenii sa manance in exces și sa ia in greutate, atunci sunteți familiarizați cu activitatea cercetatorului in nutriție Kevin Hall.In zilele noastre, ori de cate ori experții vorbesc despre pericolele alimentelor ultraprocesate, de obicei…

Alimentele ultraprocesate pe care ar trebui sa le eviți, potrivit unui studiu de 30 de ani. Care este cel mai periculos

11:30, 04.06.2024 - Cand vine vorba de ceea ce consumam, din pacate, din ce in ce mai multe alimente sunt procesate sau ultraprocesate. Un  studiu facut in urma cu 30 de ani, și readus in actualitate, trage un semnal de alarma cu privire la alimentele ultraprocesate pe care ar trebui sa le eviți, explicand și care este…

Alimentele ultraprocesate ucid creierul. Avertismentul Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultura

05:46, 20.05.2024 - Peste 100.000 de persoane – medici și asistente din toata lumea – au fost monitorizate alimentar, timp de 30 de ani, iar la finalul cercetarii au aparut și concluziile: Carnea procesata și alimentele zaharoase la micul dejun ne imbolnavesc creierul.

Daca nu ar trebui sa consumam alimente ultraprocesate, ce ar trebui sa mancam, in schimb? Idei de meniu pentru mic dejun, pranz și cina

17:06, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate, precum chipsurile sau inghețata, crește riscul de a dezvolta zeci de afecțiuni medicale și de deces, potrivit unei analize care a vizat 10 milioane de persoane.

Studiu: Consumul excesiv de alimente ultraprocesate este legat de moartea timpurie și probleme cerebrale

10:55, 10.05.2024 - Un studiu amplu sugereaza ca ar putea exista un motiv serios pentru a va limita consumul de alimente ultraprocesate – moartea timpurie, transmite Washington Post. Studiul, efectuat pe 115.000 de persoane, a constatat ca cei care au consumat cantitați mari de alimente ultraprocesate, in special carne…

Efectele mancarurilor ultraprocesate, pe o perioada de 30 de ani. Alimentele care cresc riscul de deces prematur

12:25, 09.05.2024 - Consumul mare de alimente ultraprocesate este legat de un risc ușor mai mare de deces prematur. Concluzia aparține oamenilor de știința americani, in urma unui studiu realizat pe o perioada de 30 de ani și publicat in The BMJ.

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Nu toate alimentele ultraprocesate sunt rele. Ce ar trebui sa știi, potrivit nutriționiștilor

16:30, 02.04.2024 - Unele studii recente au asociat o dieta bogata in alimente ultraprocesate cu un risc crescut de boli de inima, diabet de tip 2, depresie și demența. In timp ce discuțiile se concentreaza adesea pe impactul lor negativ, pot exista unele excepții care merita explorate.


Ce parere ai despre aceasta stire?