Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentele dietetice nu sunt deloc sănătoase. Vezi secretele din spatele acestor produse!

Publicat:

Cele mai multe persoane care isi doresc sa slabeasca cu orice pret apeleaza la alimentele dietetice. Aceasta alegere nu este tocmai sanatoasa. Va prezentam mai jos secretele din spatele alimentelor dietetice.

Rafturi întregi din magazine sunt dedicate produselor  pe eticheta carora scrie 0% grasimi, 0% zahar, 100% natural, 0% adaos de conservanti. Aceste etichete sunt de cele mai multe ori înselatoare. Si asta deoarece un aliment fara zaharuri sau grasimi nu e neaparat un aliment sanatos.

Un exemplu îl reprezinta sucurile "zero zahar". Aceste bauturi contin…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce alimente sa consumam și ce nu, pe timp de canicula

12:15, 23.06.2024 - Atunci cand temperaturile cresc si canicula devine insuportabila, este esential sa acordam o atentie deosebita alimentatiei. Exista o serie de bauturi și alimente recomandate de zi cu zi in majoritatea dietelor, dar mai ales in zilele caniculare. Unul dintre alimente este pepenele, care conține 92%…

Alimentele bogate in grasimi care pot provoca balonare și incetini digestia. Lista cu produsele „vinovate”

10:05, 20.06.2024 - Alimentele bogate in grasimi, deși sunt adesea delicioase și satisfacatoare, pot avea un impact semnificativ asupra sistemului digestiv, deoarece au conținut crescut de grasimi, susțin nutriționiștii.

Cele mai sanatoase inghețate pe care sa le mananci in timp ce slabești. Sunt sarace in calorii, zahar și grasimi

09:15, 19.06.2024 - Inghețata este un desert care te racorește in timpul verii, dar de obicei este vazuta ca un distrugator de diete. Sunt, insa, și inghețate concepute pentru a ajuta la pierderea in greutate.

Cele mai sanatoase bauturi cremoase conțin 7 superalimente. Care sunt și ce beneficii au

18:10, 05.06.2024 - Ușor de preparat și gustos, smoothie-ul poate fi alegerea perfecta atunci cand nu ai mult timp la dispoziție sa-ți prepari micul-dejun. Bautura cremoasa poate fi obținuta din fructe, legume, proteine și grasimi sanatoase. Iata ce alte ingrediente poți adauga, conform NY Post.

Care este cel mai sanatos condiment? Nutriționist: „Nu are sare, zahar sau grasimi adaugate”

14:06, 28.05.2024 - Condimentele dau savoare și gust alimentelor, insa nu toate sunt sanatoase, iar cheia este moderația. Cele mai multe dintre ele conțin calorii, grasimi, sare și zahar. Printre cele mai sanatoase condimente sunt oțetul, salsa și muștarul, spun specialiștii.

Hrana sanatoasa și cancerul. Mai cade un mit

08:25, 27.05.2024 - Onco-nutriționistul Marius Vaduva a explicat, intr-0 emisiune  la Antena 3 CNN, ca hrana sanatoasa este poate pe primul loc atunci cand vorbim de prevenția cancerului. Acesta a vorbit despre alimentele care ar trebui consumate, insa in special de cele care trebuie evitate. Zaharul nu e primul loc! „Pe…

Trei bauturi care elimina pofta de dulce. Sunt sanatoase și te ajuta sa te menții in forma

08:45, 29.04.2024 - Trei bauturi sunt un real ajutor pentru cei care vor sa slabeasca. Ele elimina pofta de dulce din organism și au foarte multe beneficii. Nu au deloc zahar și te ajuta sa te menții in forma, dar mai ales sa scapi de kilogramele in plus. Iata ce trebuie sa bei.

Alimentele pe care Elena Gheorghe nu le consuma deloc. Așa se menține intr-o forma de invidiat

20:15, 19.04.2024 - Elena Gheorghe a dezvaluit, in cea mai recenta intervenție pentru presa mondena, ce alimente nu consuma deloc pentru a arata bine. Pe langa alimentația sanatoasa, cantareața este foarte atenta și la mișcarea pe care o face, dar și la starea de spirit generala. Foto Cine este cantareața Elena Gheorghe…


Ce parere ai despre aceasta stire?