Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentele care îți taie pofta de dulce, noaptea. Toți românii trebuie să le consume ziua, până în ora 19

Publicat:

Ce alimente te ajuta sa scapi de pofta de dulce? Gurmanzii care doresc sa fie mai atenți la alimentație ar trebui sa știe asta. Sunt cateva gustari pe care le poți manca fara probleme pana la orele 19:00. Ce alimente iți taie pofta de dulce? Oricat ai ține o dieta, pofticioșii au in minte exact […] The post Alimentele care iți taie pofta de dulce, noaptea. Toți romanii trebuie sa le consume ziua, pana in ora 19 appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce putere de cumparare au romanii fața de alți europeni. Ce e mai scump, alimentele sau bauturile?

11:31, 28.06.2024 - Eurostat a calculat puterea de cumparare din Romania comparativ cu statele membre ale Uniunii Europene, ținand cont atat de prețurile alimentelor și bauturilor, cat și de cele pentru imbracaminte.

SENZAȚIA DE FOAME Cum combatem pofta de dulce?

11:01, 26.05.2024 - Spanacul ar putea fi o solutie pentru persoanele care doresc sa slabeasca, scazand pofta de dulciuri si mancare nesanatoasa cu pana la 95%, arata un studiu al cercetatorilor suedezi.  The post SENZAȚIA DE FOAME Cum combatem pofta de dulce? first appeared on Informatia Zilei .

Programul Metrorex și STB de Paște 2024. Cum circula trenurile și mijloacele de transport in Noaptea de Inviere 

17:25, 30.04.2024 - Romanii care merg sa ia Lumina Sfanta in noaptea de Inviere beneficiaza de un program extins al transportului in comun sambata spre duminica, 4 spre 5 mai. Cu toate acestea, Metrorex atrage atenția ca este interzis sa se intre in trenuri cu lumanari aprinse. Iata programul Metrorex și STB de Paște 2024.…

Trei bauturi care elimina pofta de dulce. Sunt sanatoase și te ajuta sa te menții in forma

08:45, 29.04.2024 - Trei bauturi sunt un real ajutor pentru cei care vor sa slabeasca. Ele elimina pofta de dulce din organism și au foarte multe beneficii. Nu au deloc zahar și te ajuta sa te menții in forma, dar mai ales sa scapi de kilogramele in plus. Iata ce trebuie sa bei.

Hoteluri vs. pensiuni: Cat sunt dispuși romanii sa plateasca pe noaptea de cazare de Paște

13:06, 17.04.2024 - O cunoscuta platforma de rezervari online a realizat un sondaj privind preferințele romanilor pentru vacanțe in urmatoarele patru luni și ce sume sunt dispuși sa plateasca pentru o noapte de cazare.

Alimentele periculoase pe care romanii le consuma in timpul Postului Paștelui. Sfatul nutriționistului Mihaela Bilic: ”Atenție la combinația...”

21:31, 12.04.2024 - Postul Paștelui reprezinta o perioada sfanta pentru creștini, dar pentru care fac și foarte multe excepții alimentare. Din dorința de a respecta regulile, se ajunge de multe ori la combinații periculoase de mancare. Iata ce sfaturi are Mihaela Bilic pentru creștini!

De ce te trezești noaptea cu pofta de dulciuri. Obiceiul care nu iți da pace in timpul somnului

15:06, 12.04.2024 - In miezul nopții, in timp ce majoritatea oamenilor se odihnesc in liniște, exista un fenomen care ii tulbura pe mulți: trezirea brusca cu o dorința puternica de dulciuri. Aceasta nevoie intensa de a satisface pofta de zahar poate parea inexplicabila, dar specialiștii in sanatate susțin ca exista un…

Romanii, adepții tariei. Consumul de bauturi spirtoase a crescut considerabil in ultimii ani

15:40, 09.04.2024 - Statisticile arata ca romanii au inceput sa consume, de la un an la altul, tot mai multe bauturi spirtoase. Fie ca este vorba despre whisky, vodka sau alte bauturi alcoolice, cifrele arata ca tot mai mulți romani au inceput sa consume astfel de produse.


Ce parere ai despre aceasta stire?