Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentele care cresc riscul de cancer la colon - scoate-le acum din alimentație!

Publicat:

Cancerul de colon este o boala destul de comuna. Aceasta afecteaza un barbat din 22 și o femeie din 24. Deși riscul este mai scazut in cazul femeilor, acest lucru nu inseamna ca nu exista riscul sa te imbolnavești. Iata ce alimente trebuie sa eviți pentru a diminua riscul de a face cancer la colon:Carnea roșie la gratarMulte persoane știu cat de periculoasa poate fi carnea roșie și cat de greu este pentru sistemul digestiv sa digere acest aliment. Totuși, știai ca aceasta carne crește și riscul de a face cancer de colon? Atunci cand este gatita la temperaturi ridicate pe gratar, anumiți compuși…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Consumul zilnic de multivitamine nu are niciun beneficiu pentru sanatate

08:45, 27.06.2024 - Conform unui studiu major, administratea zilnica de multivitamine nu ajuta oamenii sa traiasca mai mult si nu previne bolile. Un studiu important a constatat ca administrarea zilnica a unei multivitamine nu ajuta oamenii sa traiasca mai mult și poate crește, de fapt, riscul unei morți premature, scrie The…

Alimentele ultraprocesate care ucid. Nutriționist: „Oamenii ar trebui sa evite carnea procesata și bauturile indulcite cu zahar”

10:20, 19.06.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate este asociat cu un risc de deces mai devreme, arata un studiu realizat pe o perioada de 30 de ani, care a analizat impactul mai multor tipuri de alimente asupra sanatații noastre.

Consumul excesiv de sare crește riscul de cancer gastric cu 40%

11:10, 18.05.2024 - Consumul crescut de sare este asociat cu riscul de cancer gastric și in Europa, nu doar in țarile asiatice, unde acest fenomen era deja cunoscut, conform unui nou studiu realizat de Universitatea Medicala din Viena. Studiul, publicat recent in revista de specialitate Gastric Cancer, arata ca persoanele…

Studiu: Consumul excesiv de alimente ultraprocesate este legat de moartea timpurie și probleme cerebrale

10:55, 10.05.2024 - Un studiu amplu sugereaza ca ar putea exista un motiv serios pentru a va limita consumul de alimente ultraprocesate – moartea timpurie, transmite Washington Post. Studiul, efectuat pe 115.000 de persoane, a constatat ca cei care au consumat cantitați mari de alimente ultraprocesate, in special carne…

Efectele mancarurilor ultraprocesate, pe o perioada de 30 de ani. Alimentele care cresc riscul de deces prematur

12:25, 09.05.2024 - Consumul mare de alimente ultraprocesate este legat de un risc ușor mai mare de deces prematur. Concluzia aparține oamenilor de știința americani, in urma unui studiu realizat pe o perioada de 30 de ani și publicat in The BMJ.

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Alimente care imbunatațesc și alimente care scad calitatea somnului

00:26, 04.04.2024 - Sunt alimente, respectiv cele care conțin triptofan, care ne ajuta sa avem un somn odihnitor. Dimpotriva, sunt alimente pe care ar trebui sa le evitam la cina cum sunt: cartofii prajiți, preparatele din carne roșie, dulciurile… Ce este triptofanul Triptofanul este un aminoacid care ajuta la imbunatațirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?