Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimente de evitat pe timp de vară. Sfaturi de la medici: „Se digeră greu şi ne încălzesc temperatura corpului”

Publicat:
Alimente de evitat pe timp de vară. Sfaturi de la medici: „Se digeră greu şi ne încălzesc temperatura corpului”

Alimente grase și carne grea  a oferit cateva sfaturi utile in cadrul unei emisiuni televizate.„Este esențial sa știm ce sa evitam in aceasta perioada pentru a ajuta organismul in procesul de termoreglare. Alimentele foarte grase și cantitațile mari de carne sunt de evitat, deoarece sunt dificil de digerat și pot crește temperatura corpului," a explicat medicul.De asemenea, alimentele prajite și cele cu multe sosuri, precum maioneza și smantana, nu sunt recomandate. Acestea nu doar ca se altereaza rapid la temperaturi ridicate, prezentand un risc alimentar, dar și solicita suplimentar…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Alimente de evitat pe timp de vara. Medic: Se digera greu si ne incalzesc temperatura corpului

14:20, 26.06.2024 - Cum in ultima perioada au tot fost zile cu temperaturi caniculare, in mai multe zone din țara, mulți și-au adaptat dieta și au incercat sa manance alimente cat mai ușoare, dar și sa se hidrateze cat mai bine, pentru a putea face fața caldurii. Exista alimente recomandate pe canicula, care ajuta pentru…

Atenție la pozițiile de dormit ale pisicii. Pot trada posibile probleme de sanatate

21:40, 29.05.2024 - O pisica are nevoie de mai multe ore de odihna, fiind renumita pentru faptul ca manifesta o adevarata pasiune pentru somn. In medie, aceste animale de companie dorm intre 12 și 16 ore pe zi.Mari contorsioniste, pisicilor le place sa-și indoaie trupurile in tot felul de poziții, ceea ce uneori le poate…

Cum ar fi invins cancerul Codrin Stefanescu. „Sunt trei elemente”

09:35, 06.05.2024 - Fostul politician Codrin Stefanescu , diagnosticat cu cancer de colon in anul 2022, spune ca s-a vindecat si ca sunt trei elemente care te ajuta sa invingi boala. „Vreau sa spun un lucru pentru toata lumea. Sunt trei elemente care te ajuta sa invingi, ce spunea Monica Pop: sa pleci optimist, sa fii…

Cum ar fi invins Codrin Stefanescu cancerul. „Sunt trei elemente”

09:30, 06.05.2024 - Fostul politician Codrin Stefanescu , diagnosticat cu cancer de colon in anul 2022, spune ca s-a vindecat si ca sunt trei elemente care te ajuta sa invingi boala. „Vreau sa spun un lucru pentru toata lumea. Sunt trei elemente care te ajuta sa invingi, ce spunea Monica Pop: sa pleci optimist, sa fii…

ASOCIEREA ALIMENTELOR Pentru evitarea problemelor de digestie trebuie asociate corect alimentele

14:05, 02.05.2024 - Apetitul este cel care ne determina comportamentul. Cand simțiți ca va este foame, apetitul va face sa cautați sau sa va pregatiți ceva de mancare pentru a va satisface aceasta nevoie. The post ASOCIEREA ALIMENTELOR Pentru evitarea problemelor de digestie trebuie asociate corect alimentele first appeared…

Cașcavalul se numara printre alimentele ușor de falsificat. Trucul care te ajuta sa testezi calitatea lui

21:20, 24.04.2024 - Din pacate, cașcavalul se numara printre alimentele ușor de falsificat, insa exista cateva trucuri simple care ne pot ajuta sa ne dam seama daca produsul ales este autentic sau nu.In prezent, cașcavalul este ușor de falsificat, fiind vorba despre un real pericol pentru sanatate.

Ce trebuie sa mananci la micul-dejun pentru slabi rapid și sanatos. Secretul, dezvaluite de un renumit nutriționist

10:40, 16.04.2024 - Importanța micului dejun: un punct de plecare esențialVlad Roșca subliniaza ca inceputul este esențial, iar micul dejun reprezinta punctul de pornire ideal pentru orice efort de pierdere in greutate. Alegerea corecta a alimentelor consumate la micul dejun poate influența intregul parcurs al zilei și…

Nu e nevoie de parfumuri scumpe: 10 sfaturi care te pot ajuta sa miroși mai bine

14:46, 04.04.2024 - Exista aproximativ 400 de tipuri diferite de receptori in nasul nostru care ne ajuta sa simțim diferite mirosuri, de la placut la dezgustator. Oamenii de știința au descoperit ca nu ne folosim simțul mirosului doar pentru a afla daca mancarea s-a stricat sau nu.


Ce parere ai despre aceasta stire?