Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexis Tsipras le-a promis grecilor o funcționare normală a băncilor în scurt timp după referendum

Publicat:

, , le-a promis conaționalilor sai ca va conveni cu (UE) asupra unui ajutor pentru aceasta situație complicata, in maxim 48 de ore dupa referendumul ce va avea lor duminica, pe marginea programului de asistența propus de creditori, informeaza vineri agenția de presa Interfax, care citeaza un interviu acordat de Tsipras, joi, postului de televiziune grecesc ANT1.

Tsipras a asigurat, de asemenea, ca dupa obținerea acestui ajutor bancile vor fi redeschise și grecii se vor putea folosi de banii lor.

Totodata, premierul grec i-a acuzat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE suspenda `de facto` aderarea Georgiei și ingheața 30 de milioane de euro ajutor militar

07:21, 11.07.2024 - Uniunea Europeana a suspendat "de facto" procesul de aderare a Georgiei, dupa cum a anunțat marți Pawel Herczynski, ambasadorul UE in aceasta țara, care a adaugat ca blocul comunitar a inghețat 30 de milioane de euro ajutor militar pentru Georgia, relateaza El Mundo citat de Rador Radio Romania.

Ascensiunea populismului pune in pericol echilibrele economice in Uniunea Europeana

17:30, 04.07.2024 - Bancherii bancilor centrale din țarile Uniunii Europene sunt ingrijorați de ascensiunea populismului in Europa, fenomen care poate pune in pericol echilibrele macroeconomice. Reuniți la Lisabona, pentru conferința anuala a Bancii Centrale Europene, guvernatorii bancilor naționale din statele UE au avertizat…

Uniunea Europeana a aprobat un pachet de ajutor pentru Ucraina care va fi finanțat din banii confiscați ai rușilor (surse)

18:06, 24.06.2024 - Ministrii de externe ai Uniunii Europene au aprobat un ajutor militar de 1,4 miliarde de euro pentru Ucraina, pachetul urmand sa fie finantat pentru prima data din veniturile provenite din activele inghetate ale Bancii Centrale a Rusiei.

Lista produselor din pachetele alimentare de la UE a fost modificata

10:16, 21.05.2024 - Persoanele aflate in situații vulnerabile vor beneficia, anul acesta, de tichete sociale pentru produse alimentare și mese calde, dar și de pachete de alimente de la Uniunea Europeana. Lista produselor produselor incluse in pachete a fost modificata recent, printr-un ordin aparut vineri. Din lista a…

Programul bancilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sarbatori

14:56, 02.05.2024 - Programul bancilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sarbatori Programul bancilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sarbatori Mai multe banci din…

Mai multe vedete reacționeaza la un documentar de scurt-metraj lansat de Parlamentul European

17:45, 26.04.2024 - Peste doar cateva saptamani, in perioada 6-9 iunie, Uniunea Europeana va fi scena unuia dintre cele mai mari exerciții democratice din lume – alegerile europene 2024. Au mai ramas doar 3 zile pana la lansarea videoclipului campaniei instituționale a Parlamentului European de promovare a alegerilor europene…

Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia

02:40, 17.04.2024 - Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia, informeaza Rador Radio Romania.ONU a declarat ca mai multe tari, printre care si Statele Unite si Marea Britanie, au promis peste 600 de milioane de dolari ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia.

Vindea „influența” la vama cu 1000 de euro: Un barbat, reținut, dupa ce a promis ca poate urgenta „importul de automobile cu rulaj din UE”

14:30, 15.04.2024 - Un locuitor al mun. Chișinau a fost reținut in flagrant de ofițerii CNA intr-un dosar de trafic de influența. Acesta ar fi promis unei persoane sa urgenteze importul automobilelor cu rulaj din Uniunea Europeana.


Ce parere ai despre aceasta stire?