Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra, mama copilului fostului iubit al lui Zăvo, adevărul despre testiculul al tânărului! Cum a ajuns cu "bărbăţia" înjumătăşită

Publicat:

Alexandra, mama copilului fostului iubit al lui Zavo, a confirmat faptul ca Alex si-a pierdut un testicul in urma cu cativa ani. Femeia a spus ca tanarul a ajuns in aceasta situatie din cauza unei infectii netratate si nicidecum din cauza efortului la care l-ar fi supus.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imaginile durerii. Alexandra, adolescenta de 17 ani, ucisa de iubit intr-o camera de hotel din Capitala, a fost inmormantata. Declarațiile sfașietoare ale apropiaților / FOTO

12:45, 30.06.2024 - Zilele trecute, o adolescenta e 17 ani a fost ucisa de iubit intr-o camera de hotel din București. Familia trece prin momente cumplite de cand a aflat ca Alexandra și-a gasit sfarșitul in mainile lui Marinel, tanarul care mai apoi a recurs la un gest extrem. Fata a fost ieri condusa pe ultimul drum.

Cum arata noul bolid achiziționat de Oana Radu. Vedeta nu mai poate folosi mașina din cauza fostului soț, Catalin Dobrescu: “Nu imi permite”

09:20, 19.06.2024 - Oana Radu a fost nevoita sa-și achiziționeze un nou bolid, dupa ce fostul soț nu o lasa sa foloseasca mașina avuta. Pe rețelele de socializare, vedeta a oferit mai multe detalii despre situația in care se afla cu Catalin Dobrescu și a tras un semnal de alarma.

Gestul pe care l-a facut Cristina Ciobanașu in timpul nunții fostului iubit. Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit

15:25, 03.06.2024 - Cristina Ciobanașu a fost foarte discreta in ziua in care Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit soț și soție. Deși cei mai mulți dintre colegii serialului „Lia - soția soțului meu” au fost la nunta, Cristina Ciobanașu a lipsit, așa cum a spus ca va face.

Andreea Bostanica, adevarul despre presupusul iubit arab! Influencerița a reacționat, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios: „Cadourile alea...”

18:30, 21.05.2024 - Andreea Bostanica rupe tacerea! Artista a spus adevarul despre presupusul iubit arab! Cu a reacționat tanara, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat miserios. Fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic: „Oamenii aștia...”

18:46, 16.05.2024 - Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic. Cantareața a facut declarații neașteptate despre fostul ei partener de viața. Iata ce a dezvaluit vedeta!

Cazul Polizu. Parinții copilului aruncat la gunoi de medicul Florian Robe, fața in fața cu vinovatul, dupa 5 ani de la incident

11:30, 10.05.2024 - Medicul a refuzat sa faca vreo declarație in timp ce fetița, care a fost salvata in mod miraculos de o asistenta, a ramas cu urme grave din cauza lipsei de oxigen. Cazul Polizu. Medicul Florian Robe, trimis in judecata pentru tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual Timp de 14 ore,…

Cristina Cioran, momente de panica din cauza fostului iubit. Alex Dobrescu a venit dupa ea la un eveniment: „Pana nu ma omoara acest individ...” / FOTO

10:21, 22.04.2024 - Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt, din nou, protagoniștii unui scandal de proporții. Dupa ce in urma cu cateva zile și-au aruncat vorbe grele, vedeta și fostul iubit nu par ca vor ajunge curand la o ințelegere, din contra. Cristina Cioran a povestit ca a trecut prin momente de coșmar, asta dupa…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?