Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexander Stubb: "Xi Jinping poate pune capăt războiului din Ucraina"

Publicat:

China poate pune capat razboiului Rusia-Ucraina daca dorește, a declarat președintele finlandez intr-un interviu acordat Bloomberg. "Rusia este atit de dependenta de China acum. Un telefon de la președintele ar rezolva aceasta criza", a spus politicianul. In opinia sa, daca ar spune ca este timpul sa inceapa negocierile de pace, "Rusia ar fi forțata sa f

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Un președinte european este convins. Apelul care ar pune capat razboiului din Ucraina

12:10, 03.07.2024 - Un apel telefonic de la liderul chinez Xi Jinping catre cel al Rusiei Vladimir Putin „ar putea pune capat razboiului”, sustine presedintele finlandez Alexander Stubb. Argumentul sau este ca Rusia este dependenta de China si va fi nevoita sa accepte propunerea.

Rezultatele vizitei lui Xi Jinping in Franța: Airbus vrea sa vanda in China peste 100 de aeronave

15:40, 04.06.2024 - Airbus este in negocieri pentru o vanzare de aeronave A330neo catre China, discutiile fiind impulsionate de vizita de luna trecuta a presedintelui chinez Xi Jinping in Franta, transmite Bloomberg.

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

VIDEO - Vladimir Putin a aterizat in China pentru o vizita de doua zile

06:56, 16.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a sosit joi in China pentru o vizita de doua zile in cursul careia se va intalni cu omologul sau chinez Xi Jinping si va incerca sa obtina un sprijin mai mare pentru efortul sau de razboi impotriva Ucrainei, relateaza AFP, conform Agerpres.

Putin va efectua o vizita oficiala in China, la invitația președintelui Xi Jinping

11:30, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Externe chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China pe parcursul a șase luni, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Presedintele SUA, Joe Biden, urmeaza sa faca una din cele mai mari mutari in plan economic

21:20, 10.05.2024 - Administratia presedintelui Joe Biden ar urma sa anunte saptamana viitoare impunerea de noi taxe vamale asupra unor produse din China, in special in sectoarele strategice cheie, au declarat pentru Bloomberg surse care au dorit sa si pastreze anonimatul.Sunt vizate industriile care includ vehiculele…

Emmanuel Macron pledeaza in dialogul cu Xi Jinping pentru „reguli echitabile pentru toti” in schimburile comerciale

15:25, 06.05.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a pledat luni, in fata omologului sau chinez Xi Jinping, la inceputul vizitei sale de stat in Franta, pentru „reguli echitabile pentru toti” in schimburile comerciale intre Europa si China, relateaza AFP.

Xi Jinping sustine ca UE si China trebuie sa-si consolideze 'coordonarea strategica' si 'sa ramana partenere'

14:50, 06.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a pledat luni, la Paris, ca tara sa si Uniunea Europeana sa-si consolideze "coordonarea strategica" si sa ramana "partenere", in pofida diferendurilor multiple, de la comert la Ucraina, relateaza AFP, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?