Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alex Bodi, lovitură cruntă din partea judecătorilor. Ce au decis chiar azi-noapte

Publicat:

„Catalin, efectiv, eu nu știu de unde au scos aștia toata povestea asta in care sa fiu pus la un asemenea nivel, atat de jos, și sa suport asemenea restricții in condițiile in care eu nu am de-a face cu acest dosar”, i se adresa avocatului sau, , povestea cel din urma […] The post , lovitura crunta din partea judecatorilor. Ce au decis chiar azi-noapte appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura de teatru in SUA! Curtea Suprema a decis ca procurorii au acționat nelegal impotriva protestatarilor de la Capitoliu

20:50, 28.06.2024 - Curtea Suprema a SUA a decis vineri ca Departamentul de Justitie a intrecut masura punand sub acuzare pentru obstructionare a unei proceduri oficiale sute de persoane care s-au revoltat si au luat cu asalt Capitoliul SUA la 6 ianuarie 2021, o decizie ce i-ar putea forta pe procurori sa redeschida unele…

Lovitura pentru Netanyahu: Instanța suprema din Israel a decis ca evreii ultraortodocși trebuie sa fie recrutați in armata

13:06, 25.06.2024 - Curtea Suprema a Israelului a ordonat marți guvernului sa recruteze evrei ultraortodocși in armata, dand o lovitura primului ministru Benjamin Netanyahu. Decizia ar putea destrama coaliția sa de guvernamant.

Lovitura de proporții pentru McDonald’s: Nu mai are voie sa foloseasca numele „Big Mac” in Uniunea Europeana

22:25, 05.06.2024 - Un tribunal european a decis anularea marcii „Big Mac” pentru pui, dar a decis pastrarea acesteia pentru vita dupa un lung proces purtat cu rivalul irlandez Supermac’s, scrie Ziarul Financiar, care citeaza FT.

Lovitura pentru fugarul Paul Philippe al Romaniei. Ce a decis Curtea Constituționala din Malta

16:45, 05.06.2024 - Reprezentantii Ministerului Justitiei au transmis ca o noua solicitare a lui Paul Philippe al Romaniei de a fi eliberat a fost respinsa de catre Curtea Constitutionala a Maltei, informeaza news.ro. Acesta ramane in arest pana la judecarea definitiva a cererii de predare, si anume 17 iunie.

Știrile Antena Stars. Lolrelai, lovitura in procesul cu stomatologul acuzat ca ar fi abuzat zeci de femei. Ce au decis magistrații / VIDEO

15:05, 23.05.2024 - Lolrelai a primit o lovitura in procesul cu stomatologul acuzat ca ar fi abuzat zeci de femei. Ce decizie au luat magistrații. In cadrul unei intervenții prin Skype in cadrul Știrilor Antena Stars, Lolrelai a vorbit pe marginea acestui subiect.

Gazprom da lovitura de grație: A decis sa nu plateasca dividende pe 2023, dupa ce acțiunile i s-au prabușit la bursa

23:45, 21.05.2024 - Guvernul de la Moscova a dat instructiuni Gazprom sa nu plateasca dividende pentru 2023, conform unui decret publicat pe site-ul companiei de stat, care a raportat primele pierderi anuale incepand din 1999, transmite Reuters.

VIDEO Tentativa de lovitura de stat in Republica Democratica Congo: Focuri de arma, in miez de noapte, langa biroul președintelui

16:15, 19.05.2024 - Armata din Republica Democratica Congo a anuntat duminica dejucarea unei tentative de lovitura de stat in care au fost implicati "straini si congolezi", transmit agentiile AFP si EFE, potrivit Agerpres.

Lovitura de teatru: Instanța a decis ca partidul lui Piedone va candida in Sectorul 1, dupa scandalul semnaturilor

09:25, 06.05.2024 - Dupa ce in urma cu cateva zile Biroul Electoral al Sectorului 1 a decis sa respinga candidatura Partidului Umanist Social Liberal la Consiliul Local din cauza ca o mare parte din semnaturile depuse erau invalide, acum instanța a decis ca partidul lui Piedone poate intra in cursa la Sectorul 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?