Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTA. Rusii au atacat Pentagonul

Publicat:

Hackeri rusi au lansat "un atac cibernetic sofisticat" contra unui sistem de e-mailuri neclasificate ale la Pentagon, potrivit unor responsabili americani anonimi citati de canalul NBC.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta sporita pentru baze americane, inclusiv din Romania

06:30, 01.07.2024 - Mai multe baze militare americane din Europa au fost puse intr-o stare de alerta sporita in weekend, pe fondul ingrijorarii ca un atac terorist ar putea viza personalul sau instalațiile militare americane, informeaza CNN , citand doi oficiali americani. Bazele respective, inclusiv cea din Stuttgart,…

Alerta sporita la baze americane, inclusiv din Romania

06:26, 01.07.2024 - Mai multe baze militare americane din Europa au fost puse intr-o stare de alerta sporita in weekend, pe fondul ingrijorarii ca un atac terorist ar putea viza personalul sau instalațiile militare americane, informeaza CNN , citand doi oficiali americani. Bazele respective, inclusiv cea din Stuttgart,…

Hackeri apropiați de Rusia au atacat zeci de site-uri din Romania. Au incercat sa dea jos și site-ul DNSC

18:05, 21.06.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica a documentat, in perioada 17 - 21 iunie 2024, 25 de atacuri de tip DDoS impotriva unor site-uri din Romania, lansate de grupari de hackeri afiliate Rusiei.

Rușii au atacat un hipermarket din Harkov. Cel puțin 2 oameni au murit, iar 24 au fost raniți. Zelenski: „Dati-ne aparare aeriana!”

19:20, 25.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si 24 ranite sambata intr-un atac rusesc asupra unui hipermarket de produse de constructii din Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, transmite France Presse, citata de Agerpres.

Rușii provoaca haos in Europa: au paralizat traficul aerian. NATO și UE au intrat in alerta

08:35, 30.04.2024 - Mai multe zboruri au fost anulate pe un aeroport din Estonia din cauza problemelor la GPS. Estonienii dau vina pe ruși. Problema va fi analizata de specialiștii UE și NATO.Compania aeriana Finnair a anunțat ca intrerupe zborurile catre Tartu, in estul Estoniei.

Rușii au atacat cu rachete balistice orașul Odesa și au ranit opt oameni. Invadatorii au țintit zone civile

20:10, 29.04.2024 - Armata rusa a lansat un atac cu rachete impotriva orașului Odesa in urma caruia au fost raniți opt oameni și a izbucnit un incendiu puternic la palatul studenților de la Universitatea de Drept din oraș, scrie Ukrainska Pravda.

Opt morți dupa ce rușii au atacat Ucraina noaptea cu drone și rachete Shahed. Explozii in Dnipro, cladiri și gara au fost bombardate

10:30, 19.04.2024 - Rușii au atacat din nou peste noapte localitațile ucrainene. Cel puțin opt oameni au murit, in urma atacurilor, inclusiv doi copii de 6 și 8 ani. 29 de oameni au fost raniți, potrivit primelor rapoarte. O racheta a distrus o cladire din centrul orașului Dnipro.

Rușii au atacat Odesa – 4 persoane au fost ucise, inclusiv o fetița de 10 ani

11:05, 12.04.2024 - Bilanțul morților unui atac cu rachete balistice a crescut in regiunea Odesa. Armata rusa a lansat focosul in seara zilei de 10 aprilie. Rușii au atacat aseara regiunea Odessa – 4 persoane au fost ucise, inclusiv o fetița de 10 ani. “Din pacate, astazi, in spital a murit un barbat care a fost grav ranit.…


Ce parere ai despre aceasta stire?