Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă Roșie în largul Siciliei, după ce vulcanul Stromboli a erupt: Pe Etna, un nou spectacol de „inele de fum”

Publicat:
Alertă Roșie în largul Siciliei, după ce vulcanul Stromboli a erupt: Pe Etna, un nou spectacol de „inele de fum”

Pe insula vulcanica Stromboli, din largul Siciliei, autoritațile au declarat alerta roșie, a informat site-ul postului public de televiziune Rai. Tot in Sicilia, vulcanul Etna se afla in eruptie de la 14 iunie, scrie libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Italia. Vulcanii Etna și Stromboli au erupt in același timp

21:31, 05.07.2024 - Doi vulcani erup in același timp in Italia. Protecția Civila a emis joi seara alerta roșie pentru vulcanul Stromboli. Și Etna din Sicilia și-a intensificat activitatea vulcanica. Aeroportul din Catania a fost inchis temporar.

Vulcanii Etna și Stromboli din Italia au erupt; Aeroportul Catania a fost inchis

20:55, 05.07.2024 - Erupțiile vulcanului Etna și ale vulcanului mai mic Stromboli au aruncat cenușa fierbinte și lava ridicand nivelul de alerta pe insula mediteraneana Sicilia și forțand inchiderea temporara a aeroportului Catania vineri, scrie Reuters.

Erupțiile vulcanilor Etna și Stromboli inchid aeroportul din Catania: Alerta pe insula Sicilia

17:00, 05.07.2024 - Erupțiile vulcanului Etna și ale vulcanului mai mic Stromboli au aruncat cenușa fierbinte și lava ridicand nivelul de alerta pe insula mediteraneana Sicilia și forțand inchiderea temporara a aeroportului Catania vineri, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Alerta roșie in Italia. Vulcanii Etna și Stromboli au erupt in același timp

16:05, 05.07.2024 - Doi vulcani erup in același timp in Italia. Protecția Civila a emis joi seara alerta roșie pentru vulcanul Stromboli. Și Etna din Sicilia și-a intensificat activitatea vulcanica. Aeroportul din Catania a fost inchis temporar.

Sicilia, zguduita de furia vulcanilor. Aeroportul din Catania, inchis

14:16, 05.07.2024 - Aeroportul din Catania, Sicilia, a fost inchis vineri, din cauza unei eruptii a vulcanului Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa. Cenusa expulzata in urma eruptiei s-a raspandit in spatiul aerian, pana la mari altitudini, primejduind traficul. Totodata, activitatea vulcanica de pe insula italiana…

Alerta roșie in Italia, unde vulcanii Etna și Stromboli au erupt in același timp. Aeroportul din Catania a fost inchis

09:55, 05.07.2024 - Doi vulcani erup in același timp in Italia. Protecția Civila a emis joi seara alerta roșie pentru vulcanul Stromboli - unul dintre cei patru vulcani activi ai Italiei, care formeaza insula cu același nume din apropierea Siciliei. Și Etna din Sicilia și-a intensificat activitatea vulcanica.

Vulcanul Etna – localizare, istoria eruptiilor, curiozitati

16:50, 11.04.2024 - Vulcanul Etna este cel mai inalt și activ vulcan din Europa. Situat pe insula Sicilia din Italia, se estimeaza ca vulcanul erupe la fiecare 3 luni și are o activitate de peste 6.000 de ani. Descopera o serie de curiozitați despre vulcanul Etna!Muntele Etna are unul dintre cei mai faimoși vulcani ai…

VIDEO | Spectacol pe cer: Etna a inceput sa scoata cercuri perfecte de fum - 'Doamna Ineleleor' are un crater nou

03:05, 09.04.2024 - Cercuri de fum aproape perfecte, unele cu un diametru de cateva zeci de metri, ies din celebrul Vulcan italian Etna de la inceputul saptamanii trecute, in estul Siciliei.Acest fenomen rar nu are loc insa pentru prima oara pe insula italiana, conform News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?