Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ Rebelii au doborât un avion de luptă la sud de Alep, în nordul Siriei, anunță OSDO

Publicat:

Rebelii sirieni au doborat un avion de lupta la sud de Alep, oraș in nordul Siriei, a anunțat marți Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO), potrivit Reuters.

OSDO este o organizație neguvernamentala siriana cu sediul la Londra, dar care dispune de o ampla rețea de surse pe întreg teritoriul Siriei.

AGERPRES/(AS — editor: , editor online: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta imediata Cod ROȘU de ploi torențiale, vijelii și grindina in doua județe din nordul țarii

16:16, 02.07.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare cod roșu de averse, vijelie și grindina in doua județe din nordul țarii. Aceasta este valabila marți in mai multe localitați din județele Suceava și Botoșani.

Alerta meteo in mai multe localitați de pe Valea Damboviței și nordul județului! Cod galben de ploi torențiale, vant puternic și grindina

16:40, 24.06.2024 - Alerta meteo in mai multe localitați de pe Valea Damboviței și nordul județului, luni dupa-amiaza! Meteorologii au emis, in urma cu puțin timp, o atenționare Cod galben de ploi torențial, vant puternic și grindina, valabila pentru localitațile Pucioasa, Fieni, Voinești, Tatarani, Bezdead, Runcu, Valea…

Alerta in Europa: Un avion militar rusesc a incalcat spațiul aerian al unei țari NATO

16:10, 15.06.2024 - Aparate suedeze au interceptat un avion militar rusesc dupa ce a incalcat, pentru scurt timp, spatiul aerian al Suediei, vineri, la est de insula Gotland in Marea Baltica, au anuntat sambata fortele armate ale acestei tarid nordice, potrivit Reuters.

Asma al-Assad, sotia presedintelui Siriei, a fost diagnosticata cu leucemie

12:56, 21.05.2024 - Asma Al-Assad, prima doamna a Siriei, a fost diagnosticata cu leucemie, a anuntat marti, 2presedintia siriana. Anunțul vine la aproape cinci ani dupa ce aceasta s-a vindecat complet de cancer la san, relateaza Reuters, citata de Agerpres.In anunțul președinției se precizeaza ca Asma al-Assad, in varsta…

Soția lui Bashar al-Assad sufera de leucemie - In urma cu cinci ani caștigase lupta cu cancerul

12:21, 21.05.2024 - Prima doamna a Siriei, Asma al-Assad, a fost diagnosticata cu leucemie, a anuntat marti presedintia siriana, la aproape cinci ani dupa ce a anuntat ca s-a vindecat complet de cancer la san, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, are permisiunea sa faca apel impotriva extradarii in SUA

17:15, 20.05.2024 - Lupta fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, pentru a evita extradarea in Statele Unite a primit un impuls urias luni, cand Inalta Curte din Londra a decis ca asigurarile SUA privind cazul sau nu au fost satisfacatoare si ca acesta va avea parte de o audiere completa a apelului, relateaza Reuters,…

Londra a confirmat ca a doborat mai multe drone iraniene in timpul atacului asupra Israelului VIDEO

14:55, 14.04.2024 - Prim-ministrul Regatului Unit, Rishi Sunak, a confirmat duminica aceasta ca aviatia militara britanica a doborat "mai multe" drone iraniene in timpul atacului lansat in noaptea de sambata spre duminica impotriva Israelului.


Ce parere ai despre aceasta stire?