Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă pe un aeroport din SUA. Un avion a luat foc, după ce o pasăre a intrat în motorul aeronovei (VIDEO)

Publicat:

Un avion a luat foc in timp ce decola de pe aeroportul spre , oraș din Florida.Potrivit informațiilor, in timp ce avionul accelera pe pista, o pasare s-a prins in motor. Din aceasta cauza aripa aeronavei a luat foc. La bord se aflau 120 de pasageri.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Navele Rusiei și submarinul cu propulsie nucleara Kazan au ajuns in Cuba. Pentagonul e in alerta

10:31, 13.06.2024 - Patru nave ale Marinei de razboi ruse, inclusiv submarinul cu propulsie nucleara Kazan, au sosit in Cuba, intr-o escala de cinci zile. Mai multe nave de razboi americane au urmarit flota rusa in timp ce trecea pe langa statul Florida, in drum spre portul Havana.

Panica la bordul unui avion Spirit Airlines, dupa ce pasagerilor li s-a spus sa se pregateasca pentru „o aterizare de urgența pe apa”

10:16, 29.05.2024 - Avionul zbura duminica din Jamaica spre statul american Florida, cand pasagerilor li s-a spus sa se pregateasca pentru o posibila oprire pe apa, dupa ce aeronava a fost intoarsa din drum din cauza unei aparente probleme mecanice, a declarat o pasagera pentru CNN și USA Today.Avionul Airbus, care se…

Meteorologii dau alerta! Cod portocaliu de ploi in mai multe județe din țara / UPDATE

21:20, 22.05.2024 - UPDATE 21.10: Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri seara, avertizare cod portocaliu de ploi torențiale și grindina pentru mai multe localitați din județele Alba, Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

Liderul unei mari puteri nucleare, implicat intr-un incident aviatic. Președintele Iranului, cautat de salvatori

17:36, 19.05.2024 - Un elicopter care il transporta pe președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a aterizat forțat, duminica, a transmis televiziunea de stat iraniana. Informația a fost confirmata și de ministrul iranian de Interne, Ahmed Vahidi. Echipele de salvare sunt ingreunate de condițiile meteo nefavorabile. Alerta…

Tentativa de lovitura de stat in Turcia. Erdogan a dat alerta și a inceput arestarile

15:26, 15.05.2024 - A avut loc o tentativa de lovitura de stat in Turcia! Cel puțin asta susține regimul Erdogan. Președintele turc  a declarat ca autoritațile republicii știu foarte bine cine se afla in spatele așa-numitului „caz al poliției”, care este asociat cu o conspirație in randurile agențiilor de forța din stat.

furtuna solara care a lovit Pamantul a devenit extrema / La ce ne putem aștepta

10:51, 11.05.2024 - Alerta furtunii geomagnetice in curs de desfașurare a fost ridicata la nivelul 5 din 5, sau “extrema”, fiind prima furtuna de nivel G5 din 2003. Oamenii de știința avertizeaza cu privire la posibilele perturbari ale comunicațiilor in weekend. GPS-ul, navele spațiale și navigația prin satelit ar putea…

Inter Miami si Messi, eliminati in semifinalele Ligii Campionilor Concacaf

15:35, 11.04.2024 - Invinsa cu 2-1 la Fort Lauderdale (Florida) in prima mansa, Inter Miami trebuia sa intoarca rezultatul pentru a trece de CF Monterrey si a ajunge in semifinalele Ligii Campionilor Concacaf (America de Nord, Centrala si Caraibe), scrie news.ro .

Cel mai bun lucru pentru Messi

11:00, 03.04.2024 - Antrenorul Gerardo ”Tata” Martino a confirmat ca starul lui Inter Miami, Lionel Messi, este incert pentru meciul de miercuri contra formatiei mexicane CF Monterrey, in prima mansa a sferturilor de finala ale Champions Cup CONCACAF la fotbal, transmite EFE. ”Vom decide in ziua meciului. Acum nu stiu.…


Ce parere ai despre aceasta stire?