Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ METEO de vreme severă în 16 județe: ploi, polei, ger și vânt PUTERNIC

Publicat:

16 județe din vestul și nord-vestul țarii intra sub alerta meteo de vreme severa, de miercuri pana joi. Meteorologii anunța ploi puternice și polei. Incepand de joi de la ora 12.00, vremea devine geroasa in toata țara și se anunța rafale de vant de 120 km/h la munte.

Citește și: Florin Cițu DA BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TAIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam ca exista

 

ANM a emis, miercuri, noi alerte meteo de vreme severa.

galben este in vigoare de miercuri ora 14:00 pana joi ora 12:00 și anunța, in Carpații Occidentali, nordul Carpaților…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania nu scapa de canicula: ANM anunța cod portocaliu in mai multe județe

08:35, 23.06.2024 - Meteorologii avertizeaza ca, duminica, in Sudul țarii și in Capitala, se manifesta un val de caldutra persistent și intens, canicula, disconfort termic accentuat. Cea mai mare parte a Muntenia, sudul Moldovei și local Oltenia sunt sub cod portocaliu.

Meteorologii au dat alerta! Cod portocaliu de furtuni și vijelii in mai multe județe din țara

14:15, 11.06.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, o serie de avertizari nowcasting Cod portocaliu de averse si vijelii, ce vizeaza mai multe zone din Moldova, Maramures si Banat, in ora urmatoare.

Alerta de vreme severa! Meteorologii anunța furtuni in doua județe

07:25, 10.06.2024 - ANM a emis, luni dimineața, noi avertizari Cod galben de furtuni pentru localitați din județele Bihor și Satu Mare.Potrivit meteorologilor, vor fi descarcari electrice, averse care local vor acumula peste 15…20 l/mp, intensificari ale vantului, grindina, pana la ora 8.

Cod galben de ploi, grindina și vijelii. Mai multe județe vor fi lovite de fenomene extreme in urmatoarele ore

10:30, 12.05.2024 -  ANM a emis o avertizare cod galben de averse torențiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului și izolat grindina in Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Transilvaniei, precum și in Carpații Meridionali și local in Carpații Occidentali. Alerta meteo este valabila duminica, intre orele 12.00…

ANM a emis alerta meteo de cod galben de ploi torențiale, vant puternic și grindina, in mai multe județe

10:25, 12.05.2024 - ANM a emis o avertizare generala, Cod Galben, valabila pana duminica, la ora 23.00, de averse torențiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului și izolat grindina in Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Transilvaniei, precum și in Carpații Meridionali și local in Carpații Occidentali.

Ploaie și astazi. ANM anunța cantitați insemnate de apa in zona Clujului!

11:30, 09.05.2024 - Nu scapam de ploaie nici astazi. Clujul se afla sub Cod Galben de precipitații abundente pana in aceasta noapte la ora 23. In intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata care se va manifesta prin averse torențiale și pe arii restranse descarcari electrice, in Carpații…

Alerta ANM! A fost emis cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara. In ce zone incep ploile

11:20, 09.05.2024 - Ploile continua in Romania in urmatoarele zile. Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe județe din țara. Romanii vor avea parte de multe zile ploioase la jumatatea lunii mai, in aproape toate zonele. Iata ce județe sunt vizate de aceasta data.

Cod galben de ninsori in Romania. Ce județe sint in alerta

09:35, 22.04.2024 - Meteorologii romani au emis o atenționare de Cod galben de ninsori puternice in mai multe județe. Astfel, atenționarea valabila pentru Carpatii Meridionali si Carpatii de Curbura, va intra in vigoare astazi, la ora 18:00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie din Romania. {{742000}}Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?