Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă la bulgari: dronă care avea ataşat un dispozitiv exploziv, găsită la Tyulenovo

Publicat:

Alerta la bulgari: drona care avea atasat un dispozitiv exploziv, gasita la TyulenovoO drona de origine necunoscuta si, conform unor informatii neconfirmate, care avea atasat un dispozitiv exploziv, a fost gasita pe coasta din Tiulenovo, duminica seara, informeaza Novinite, relateaza News.ro.

Deocamdata nu este clar cum a ajuns drona pe tarmul bulgaresc - daca a cazut din aer sau a fost luata de curent. De asemenea, nu exista nicio informatie cu privire la proprietarul dronei, iar zona a fost izolata.

Ancheta demaratai de Ministerul bulgar al Apararii

Ministerul bulgar al Apararii a anunțat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Persoana gasita in coma in Masivul Valcan

12:55, 11.06.2024 - Acțiune in derulare a salvamontistilor din Gorj și Hunedoara pentru acordarea primului ajutor medical și transportul unei persoane aflata in stare de inconștiența in zona varfului Nedeia din masivul Valcan.A fost solicitat si un elicopter, dar condițiile meteo nu permit intervenția aero.Salvamontiștii…

O drona a fost gasita pe stanci, langa un sat din Bulgaria. Locul a fost izolat

17:20, 04.06.2024 - O drona a fost gasita pe stanci intre satele Tiulenovo si Kamen Briag de la Marea Neagra. Politia a izolat locul si se asteapta sosirea unor echipe militare si ale politiei de frontiera, potrivit Ministerului de Interne de la Sofia. Zona este inaccesibila de pe coasta.

Fratele de 4 ani al Raisei, fetița ucisa in Dolj, luat din familie de DGASPC și pus in plasament de urgența

17:26, 30.05.2024 - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Dolj a instituit masura plasamentului de urgenta pentru fratele de 4 ani al Raisei, fetita ucisa in urma cu doua zile, relateaza Agerpres.In acest caz, instituția s-a autosesizat și a demarat o ancheta, stabilindu-se ca la acea adresa…

Alerta pirotehnica! O valiza suspecta, gasita abandonata pe o strada

08:30, 30.05.2024 - Polițiștii din Constanța au fost sesizați joi dimineața despre prezența unei valize abandonate pe o strada din oraș. Potrivit IPJ Constanța, in jurul orei 6.30, polițiști au fost sesizați cu privire la faptul ca pe strada Democrației se afla o valiza abandonata.

S-a finalizat ancheta privind drona din Ucraina prabușita in Botosani

18:01, 16.05.2024 - Ministerului Apararii Nationale (MApN) a anuntat, joi, ca un aparat de zbor fara pilot a fost gasit, in februarie, in judetul Botosani. Acesta era de provenienta civila si nu avea armament si nici munitie.

VIDEO Alerta de securitate la Paris: barbat baricadat cu un dispozitiv exploziv in sediul Consulatului Iranului

16:10, 19.04.2024 - Alerta de securitate la Paris: barbat baricadat cu un dispozitiv exploziv in sediul Consulatului IranuluiUn barbat s-a baricadat intr-o cladire a Consulatului Iranului la Paris, in arondismentul al XVI-lea, dezvaluie postul Europe1, o informatie confirmata de politie Le Figaro.

De cinci zile, polițiștii sint in alerta: o fata disparuta din Orhei inca nu a fost gasita

13:31, 17.04.2024 - De 5 zile, polițiștii sint in alerta și cauta neincetat tinara disparuta de pe o strada din Orhei, dupa ce a urcat intr-o mașina de ocazie, noteaza Noi.md. Mașina in care a urcat fata a fost localizata, iar șoferul acesteia a fost identificat și gasit, dupa ce polițiștii au stopat și au verificat fiecare…


Ce parere ai despre aceasta stire?