Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ Irak: Aviația franceză a bombardat obiective ale SI din Mosul (ministrul apărării francez)

Publicat:

Aviația franceza a bombardat in noaptea de miercuri spre joi un centru de telecomunicații aparținand gruparii teroriste in apropiere de Mosul (nordul Irakului), a anunțat joi ministrul apararii francez, Jena-Yves Le Drian, transmite AFP.

'Am lovit în aceasta noapte în apropierea (orașului) Mosul un centru de telecomunicații al Daesh, un centru de propaganda', a declarat Le Drian la postul BFMTV.

AGERPRES/(AS — editor: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul evalueaza alternative la conducerea Fasiei Gaza de catre Hamas, sustine ministrul apararii

22:10, 02.06.2024 - Israelul nu va accepta ca Hamas sa continue sa conduca Fasia Gaza in orice stadiu al procesului de incheiere a razboiului, a declarat duminica ministrul apararii israelian, precizand ca Tel Aviv-ul examineaza alternative la gruparea islamista, relateaza Reuters.

Italia nu vrea ca armele sale trimise in Ucraina sa fie folosite pentru a lovi obiective din Rusia

08:50, 02.06.2024 - Ministrul de externe italian Antonio Tajani si-a reafirmat sambata opozitia fata de posibilitatea ca Ucraina sa foloseasca arme italiene pentru a lovi Rusia si a atras atentia cu privire la orice fel de decizie „impulsiva”. Mai multe tari din cadrul NATO se arata in favoarea unei posibile utilizari…

Lovitura uriașa pe domeniul Apararii: Romania va produce drone pentru americanii de la Periscope Aviation

17:31, 24.05.2024 - Ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Ștefan-Radu Oprea, a participat vineri la semnarea unui acord strategic de cooperare industriala cu producatorul american de drone militare și civile – Periscope Aviation, in prezența Excelenței Sale Ambasadoarea SUA Kathleen Kavalec.

Ministrul slovac al Apararii: „Starea premierului este extraordinar de grava”

07:01, 16.05.2024 - Starea premierului slovac Robert Fico este „extraordinar de grava” dupa ce a fost impușcat de cinci ori. Anunțul a fost facut miercuri seara de ministrul slovac al Apararii, Robert Kalinak. Fico a fost impușcat in abdomen in timpul unui eveniment public. Guvernul slovac a organizat o conferința de presa…

Ministrul britanic al apararii, despre Andrei Belousov, noul sau omolog rus: „O alta marioneta a lui Putin”

14:40, 13.05.2024 - Ministrul britanic al apararii Grant Shapps l-a catalogat pe economistul Andrei Belousov, noul sau omolog rus, drept „o alta marioneta a lui Putin” și a criticat moștenirea lasata de Serghei Șoigu.Grant Shapps a comentat pe contul sau de X remanierea de la varful conducerii Ministerului rus al Apararii.…

Palatele lui Timur. Adjunctul lui Soigu a pus mana pe conacul prințesei Sofia Volkonsia

18:05, 28.04.2024 - Ministrul adjunct rus al Apararii, Timur Ivanov, care a fost arestat pentru luare de mita, și fosta sa soție Svetlana Zaharova locuiau in conacul de pe moșia Prințesei Sofia Volkonskaia din Moscova.

Șeful Statului Major confirma. Israelul va raspunde atacului iranian

21:45, 15.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters. „Lansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian va primi un raspuns”,…

Israelul e pregatit sa faca fața oricarui scenariu iranian, spune ministrul apararii dupa amenințarile Iranului

20:20, 08.04.2024 - Israelul este pregatit sa faca fața oricarui scenariu ce ar putea aparea in ceea ce privește Iranul, a declarat duminica ministrul Apararii, Yoav Gallant, dupa ce Teheranul a amenințat cu represalii pentru uciderea unor generali iranieni la 1 aprilie, in Siria.


Ce parere ai despre aceasta stire?