Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă în toată țara! Polițiștii sunt pe urmele unui criminal! Vezi cum arată! FOTO!

Publicat:

Știri Arad. Alerta in toata țara. Polițiștii incearca sa ii dea de urma ucigașului femeii de 43 de ani, din Timișoara. Oamenii legii l-au dat in urmarire naționala pe ,...

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Urmarire prin Timișoara dupa ce un șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor locali. Ce au descoperit oamenii legii

09:50, 21.06.2024 - Un șofer care a intrat e o strada unde accesul era permis doar riveranilor a ignorat semnalele polițiștilor locali, și a continuat deplasarea cu viteza. „Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranța Rutiera, aflați in patrulare in cursul zilei de ieri, in jurul orei 09:00, au observat un autoturism…

Cetațean afgan, ucis la Timișoara. Poliția a descins la traficanții de migranți

10:41, 13.06.2024 - Polițiștii fac percheziții joi dimineața in șase locații din județul Timiș, intr-un caz de trafic de migranți. Oamenii legii au pornit in aceasta ancheta in urma crimei asupra unui cetațean afgan la sfarșitul lunii ianuarie 2024.

Un barbat a fost reținut de polițiști dupa ce a fost prins cu un pistol pe care intenționa sa il vanda

10:40, 01.06.2024 - Un barbat din Timișoara a fost retinut, pentru 24 de ore, de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, dupa ce polițiștii au gasit asupra lui un pistol deținut ilegal, fiind banuit ca intenționa sa il vanda. Oamenii legii l-au prins in holul unui hotel.

Tragedie in Timișoara. Un tanar a fost gasit mort intr-un bazin de inot. Polițiștii fac cercetari

13:20, 29.05.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a fost gasit mort intr-un bazin de inot, marți seara. Acesta a fost scos la suprafața și resuscitat, insa medicii nu au mai putut sa il salveze. Oamenii legii fac cercetari in acest caz, pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Ancheta la Constanța. Un barbat a fost gasit mort intr-un parc

10:00, 12.04.2024 - Oamenii legii constanțeni fac cercetari pentru a stabili exact cum anume a sfarșit un barbat care a fost descoperit fara suflare intr-un parc din oraș.  Alerta s-a dat joi seara, cu mult dupa lasarea intunericului. Un barbat a fost gasit mort, joi seara, intr-un parc din municipiul Constanta, informeaza…

O mașina plina cu migranți, condusa de un moldovean, a fost oprita cu focuri de arme in Romania: Șoferul, capturat de oamenii legii

19:50, 07.04.2024 - Politistii din Romania au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina condusa de un moldovean care transporta 9 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 9 doar 6 au fost prinsi. Unul dintre migranti a fost dus la spital, iar alți 3 au reusit sa fuga, scrie news.ro .

Descoperire macarba in Dambovița! Un cadavru a fost gasit pe camp. Oamenii legii sunt in alerta

21:40, 05.04.2024 - Oamenii legii sunt in alerta! Un cadavru a fost gasit pe camp, in Dambovița. Descoperirea macabra a fost facuta in aceasta dupa-amiaza. Polițiștii și procurorii fac ancheta pentru a stabili, cu exactitate, ce s-a intamplat.

Alerta in Capitala! A fost gasit un cadavru. Polițiștii de la Secția 5 intervin de urgența

15:55, 05.04.2024 - Alerta in Capitala! O descoperire șocanta a fost facuta in zona de competența a Poliției de la Secția 5. A fost gasit un cadavru, iar polițiștii intervin de urgența pentru a investiga situația. Oamenii legii se ocupa in aceste momente de cercetarea cazului.


Ce parere ai despre aceasta stire?