Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă în Sovata! Un elev a intrat cu o armă la ore. Ce s-a întâmplat cu pistolarul juvenil

Publicat:

In urma verificarilor efectuate de catre polițiști, s-a stabilit ca este vorba de o arma de tip airsoft, cu bile, nesupusa autorizarii.Elevul, un tanar de 18 ani, din Sovata, a fost condus la sediul poliției, fiind sancționat contravențional cu o amenda de 2.000 de lei, pentru nerespectarea art. 65, al. 1, lit. d din Legea 295/2004 „sunt interzise portul și folosirea armelor sau dispozitivelor neletale in locuri publice” și a art. 129, pct. 32 din aceeași lege „portul, folosirea și transportul armelor neletale utilitare și de agrement fara respectarea condițiilor prevazute la art.65.”De asemenea,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Inculpații vor fi monitorizați prin brațari. Alina Gorghiu: „Daca vor incerca sa plece din țara, se va emite o alerta”

15:05, 13.06.2024 - Alina Gorghiu, ministrul Justiției, transmite ca astazi s-a adoptat in ședința de Guvern monitorizarea electronica a inculpaților prin brațari. „Pas important pentru combaterea fenomenului fugarilor, adoptat, astazi, in ședința de Guvern. Azi s-a mai pus o piedica in calea persoanelor care ințeleg sa…

Rusia – Ucraina, ziua 836: Putin spune ca nu are nevoie de arme nucleare pentru a caștiga razboiul

14:20, 08.06.2024 - Vladimir Putin a declarat ca Rusia nu are nevoie sa foloseasca armele nucleare pentru a castiga conflictul din Ucraina, si ca nu vede existenta unor conditii pentru folosirea armelor nucleare, asa cum sunt ele prevazute in doctrina militara a Rusiei, desi nu exclude revizuirea acestei doctrine. Avem…

Folosirea armelor occidentale pe teritoriul Rusiei, doar o chestiune de timp. „Ucraina nu poate lupta impotriva Rusiei cu o mana legata la spate”

17:00, 01.06.2024 - Dupa ce doi oficiali americani au declarat ca administrația Biden e pregatita sa permita Ucrainei sa foloseasca armament american pe teritoriul Rusiei, dar numai pentru apararea regiunii nordice Harkov, presedintele Zelensky spune ca acest lucru este doar o chestiune de timp.

Zelenski e in extraz dupa ce SUA au autorizat folosirea armelor Occidentale in Rusia: E un pas inainte

08:20, 01.06.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a salutat vineri "un pas inainte" dupa unda verde, sub anumite conditii, data de Statele Unite pentru utilizarea armelor sale impotriva unor tinte de pe teritoriul Rusiei, relateaza AFP.

Pasaport european pentru armele de foc

14:40, 21.05.2024 - Deputatii au adoptat, marti, un proiect de lege care modifica si completeaza Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor, avand ca scop simplificarea procedurilor administrative, reducerea birocratiei, sporirea ordinii si sigurantei publice, precum si a vietii si integritatii corporale…

Rusia și Belarus anunța ca vor exersa in comun folosirea armelor nucleare tactice

17:30, 07.05.2024 - Belarus va participa la exerciții militare nucleare tactice comune impreuna cu Rusia, relateaza Reuters. Conform sursei citate, regimul de la Minsk a inceput deja sa faca verificari fața de pregatirea armatei sale de a folosi armele nucleare tactice furnizate de Rusia.

Marea Britanie nu are obiecții privind folosirea armelor sale pentru a lovi in Rusia, spune Cameron

11:30, 03.05.2024 - Ministrul britanic de externe David Cameron a promis, joi, in contextul vizitei sale la Kiev, ajutor militar anual pentru Ucraina in valoare de trei miliarde de lire sterline (3,74 miliarde de dolari) „atata timp cat este nevoie”.

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 


Ce parere ai despre aceasta stire?