Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă în Caraibe - Cel mai timpuriu uragan de categoria 4 înregistrat vreodată

Publicat:
Alertă în Caraibe - Cel mai timpuriu uragan de categoria 4 înregistrat vreodată

Beryl, o furtuna extrem de periculoasa, ajunsa de categoria 4 din 5 pe scara uraganelor, fiind cel mai timpuriu uragan de o asemenea intensitate inregistrat vreodata, a traversat in noaptea de duminica spre luni indreptandu-se spre din Caraibe, unde este de asteptat sa aduca rafale periculoase de vant si inundatii bruste, a anuntat pentru Uragane din SUA, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beryl devine cel mai timpuriu uragan de categoria 5 inregistrat vreodata in Atlantic. Imaginile dezastrului lasat in urma in insulele Windward și Barbados

08:40, 02.07.2024 - Uraganul Beryl s-a consolidat și a devenit uragan de categoria 5 in Atlantic - cel mai timpuriu inregistrat vreodata - in timp ce traverseaza Caraibe, dupa ce a provocat devastarea Insulelor Windward, unde cel puțin o persoana a murit

Kremlinul e in alerta: Ucraina a mutat rapid arme și echipamente militare la granița cu Belarus!

21:30, 01.07.2024 - Kremlinul a declarat luni ca un raport militar belarus potrivit caruia Ucraina a mutat mai multe trupe, arme si echipamente militare in regiunea sa nordica Jitomir, care se invecineaza cu Belarusul, este un motiv de ingrijorare, relateaza Reuters.

Alarma aeriana la Kiev și aviația poloneza in alerta, dupa un atac combinat masiv al Rusiei in cursul noptii

12:45, 14.06.2024 - O explozie s-a auzit in regiunea de langa capitala Kiev vineri dimineata, a declarat un martor pentru Reuters, in timpul unei sirene de raid aerian si a unor avertismente ale armatei privind un posibil atac al Rusiei cu rachete, relateaza AFP.

Productia de gaze naturale a Gazprom, la cel mai scazut nivel inregistrat vreodata

21:01, 10.06.2024 - Productia de gaze naturale a Gazprom Group s-a redus anul trecut cu 13%, la nivelul scazut record de 359 miliarde metri cubi (bcm), de la 412,94 bcm in 2022, se arata in raportul anual al companiei ruse de stat, publicat luni, transmite Reuters.

Gazprom a atins cel mai scazut nivel inregistrat vreodata la productia de gaze naturale

17:51, 10.06.2024 - Productia de gaze naturale a Gazprom Group s-a redus anul trecut cu 13% și a ajuns la nivelul scazut record de 359 miliarde metri cubi (bcm), de la 412,94 bcm in 2022, se arata in raportul anual al companiei ruse de stat, publicat luni, transmite Reuters. 

Cutremur cu magnitudinea de 6,4 pe Richter in sudul Japoniei - Nu a fost emisa alerta de tsunami

19:51, 17.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea preliminara de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologica Japoneza, citata de Reuters.Epicentrul cutremurului a fost Canalul Bungo, o stramtoare care separa insulele japoneze Kyushu și Shikoku, a precizat agenția.

Europa, mai fierbinte decat Sahara: A fost cel mai cald martie inregistrat vreodata: Ultimele 10 luni au avut recorduri de temperatura

13:26, 09.04.2024 - Lumea a trecut prin cea mai calda luna martie din istoria inregistrarilor, incununand o serie de 10 luni in care fiecare luna a stabilit un nou record de temperatura, a anunțat marți serviciul UE de monitorizare a schimbarilor climatice, transmite Reuters, potrivit digi24.ro .

Cel mai cald martie inregistrat vreodata. Ultimele 10 luni au avut recorduri de temperatura. In Europa a fost mai cald decat in Sahara

10:10, 09.04.2024 - Lumea a trecut prin cea mai calda luna martie din istoria inregistrarilor, incununand o serie de 10 luni in care fiecare luna a stabilit un nou record de temperatura, a anunțat marți serviciul UE de monitorizare a schimbarilor climatice, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?