Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTA Franța: Doi barbați inarmați cu cuțite au luat cațiva ostatici intr-o biserica (surse ale poliției)

Publicat:

Doi barbați inarmați cu cuțite au luat marți mai mulți ostatici intr-o biserica dintr-un oraș din nordul Normandiei, a anunțat o sursa din poliție, informeaza Reuters.

Potrivit sursei citate, între patru și șase oameni sunt ținuți ostatici de doi atacatori în orașul Saint-Etienne-du-Rouvray.

AGERPRES/(AS — editor: )

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbati inarmati au atacat o biserica, o sinagoga si un post de poliție in Daghestan, Caucazul de Nord rus. Preotul și doi polițiști au fost uciși

00:35, 24.06.2024 - Atacatori necunoscuti au deschis focul impotriva unei biserici ortodoxe, a unei sinagogi si a unui post de politie din regiunea Daghestan din Caucazul de Nord rus, un preot si doi politisti fiind ucisi, a informat Ministerul de Interne, relateaza SkyNews.

(video) Oraș fantoma in Mexic: Mii de oameni si-au parasit casele, dupa ce barbati cu maști și inarmati i-au atacat

09:21, 12.06.2024 - Mii de locuitori au parasit micul oras mexican Tila, fugind de un asediu intensiv de trei zile al unor barbati puternic inarmati si lasandu-l un oras fantoma, si inca se tem sa se intoarca, in ciuda faptului ca trupele guvernamentale patruleaza acum pe strazile goale, transmite Reuters, citat de news.ro.

Un oraș din Mexic s-a golit peste noapte, dupa ce zeci de barbați inarmați au inceput sa traga la nimereala in case

08:56, 12.06.2024 - Orașul mexican Tila a ajuns un oraș fantoma peste noapte, dupa ce zeci de barbați inarmați au inceput sa traga haotic in casele oamenilor și sa dea foc la cladiri. De frica, oamenii și-au parasit locuințele și refuza sa se intoarca, in ciuda faptului ca trupele guvernamentale patruleaza acum pe strazile…

Turiștii uciși in Afganistan de barbați inarmați erau spanioli

10:40, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters.

(video) Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

20:30, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews, citate de digi24.ro .

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

17:35, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews. Doi ofițeri francezi de inchisoare au fost uciși in ambuscada.…

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Barbați inarmați au ucis trei persoane intr-un atac la granița cu Benin

23:25, 17.04.2024 - Barbați inarmați neidentificați au atacat un punct de trecere a frontierei din nordul Beninului, au ucis trei persoane și au ranit una marți noaptea, a declarat miercuri primarul din Malanville, Gado Guidami, citat de Reuters, noteaza Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?