Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ Explozie puternică la Istanbul, soldată cu mai mulți răniți

Publicat:

O puternica explozie s-a produs marți in piața Sultanahmet din Istanbul, mai multe persoane fiind ranite, relateaza AFP și Reuters.

Martori prezenți la locul incidentului au declarat ca au auzit o deflagrație puternica, iar pe imaginile difuzate de canalul CNN Turk se pot vedea mașini ale poliției și serviciului de ambulanța. Cauza exploziei nu este deocamdata cunoscuta. Forțele de poliție au încercuit zona.

AGERPRES/(AS — autor: , editor: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperaturi de aproape 50 de grade Celsius și risc de incendii de vegetație: SUA, in alerta din cauza unui val de caldura extrema

21:21, 05.07.2024 - Meteorologii americani au anunțat vineri ca urmeaza un weekend cu temperaturi extreme in SUA, in timp ce pompierii din California se lupta in continuare cu unul dintre primele mari incendii de vegetatie ale sezonului, informeaza Reuters.

Statele europene revin la strategiile din Razboiul Rece. Ce țara a scos bombardierele pe autostrada?

13:21, 08.06.2024 - Astfel, elevețienii care locuiesc in zona Lacului Neuchatel au avut surpriza sa vada cum avioane de lupta F/A-18 Hornet au aterizat pe autostrada. Forțele aeriene de lupta ale Confederației Alpine au efectuat ultima data un exercițiu similar in urma cu 33 de ani, scrie Defense Romania.„Din cauza situației…

Netanyahu declara ca Israelul este pregatit pentru o acțiune puternica in nord, la granița cu Libanul: Vom restabili securitatea nordul

13:56, 05.06.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat miercuri ca Israelul este pregatit pentru o actiune puternica in nord, cu prilejul unei vizite la granita nordica a tarii, cea cu Libanul, transmite Reuters.

Alerta intr-un avion care e decolat de la Londra - Un mort și zeci de raniți din cauza turbulențelor

13:51, 21.05.2024 - O persoana a murit dupa ce avionul care zbura de la Londra catre Singapore s-a confruntat cu turbulențe. Zeci de persoane sunt ranite. Avionul a fost deviat catre alt aeroport.Zborul dintre Londra și Singapore a fost lovit de turbulențe severe.Un pasager a murit, potrivit BBC.

Reuters: SUA au amenințat Raiffeisen Bank ca ii taie accesul la dolari din cauza afacerilor din Rusia

11:41, 15.05.2024 - Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a fost avertizat, in scris, de Trezoreria SUA ca accesul sau la sistemul financiar american ar putea fi oprit din cauza afacerilor cu Rusia, a dezvaluit pentru Reuters o sursa care a avut acces la corespondenta bancii austriece, relateaza Agerpres.

Stare de asediu la Istanbul: poliția turca a arestat sute de protestatari de 1 Mai VIDEO

17:01, 01.05.2024 - Forțele antirevolta turce au folosit gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc pentru a dispersa demonstranții de 1 Mai care incercau sa ajunga in piața Taksim din Istanbul, arestand sute de protestatari, relateaza Reuters.

Alerta maxima in Israel: toate activitațile publice au fost anulate pe fondul amenințarii Iranului

22:31, 13.04.2024 - Israelul și a plasat forțele armate in stare de alerta maxima, sambata, din cauza unui posibil atac al Iranului. Zeci de avioane de lupta sunt gata sa intervina. Autoritațile israeliene și-au pus forțele armate in stare de alerta maxima din cauza amenințarilor cu un posibil atac al Iranului. Ca masuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?