Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă de viituri pe râuri din 15 județe - Furtunile așteptate în următoarele ore aduc risc de inundații/ HARTĂ

Publicat:
Alertă de viituri pe râuri din 15 județe - Furtunile așteptate în următoarele ore aduc risc de inundații/ HARTĂ

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana duminica la 12:00, ca urmare a precipitatiilor prognozate si propagarii.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

HARTA. Pericol de inundații in 19 județe. A fost emis cod galben valabil pana vineri la pranz

12:25, 27.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atentionare cod galben de inundatii, valabila pana vineri la pranz pe rauri din 19 bazine hidrografice si pe afluentii mici ai Dunarii.

A fost emis Cod Galben de inundații și viituri, dupa furtunile puternice din ultimele zile

07:15, 13.06.2024 - Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de inundații pe rauri din județele Sibiu și Brașov, in urma ploilor abundente din ultimele zile, informeaza Mediafax.

Risc de viituri in 29 de județe: avertizare de inundații, emisa de hidrologi pana joi

13:20, 12.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de inundatii, ce vizeaza pana joi rauri din 29 de judete.Potrivit hidrologilor, in intervalul miercuri ora 14.00 - joi ora 12.

Alerta in Romania! Cod galben de viituri! Vreme severa in 21 de județe

13:30, 11.06.2024 - Este alerta in Romania! S-a anunțat cod galben de viituri in țara. Va fi vreme severa in 21 de județe. Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de ultima ora.

HARTA Cod galben de inundatii in 14 judete. Avertismentul hidrologilor

12:46, 09.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis duminica un Cod galben de inundatii pentru rauri din 14 judete, aferente bazinelor hidrografice Somesul Mare, Mures, Olt, Siret si Bahlui, atentionarea fiind valabila pana luni dimineata.

Alerta ANM! Cod galben de viituri pe rauri din sapte judete, pana luni dimineata

13:10, 12.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor ((INHGA) a emis, duminica, o atentionare Cod galben de inundatii, ce vizeaza pana luni dimineata, bazine hidrografice din sapte judete.

Alerta cod portocaliu de viituri in mai multe județe - Harta raurilor vizate

13:01, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Risc de viituri in 11 județe: avertizarea de inundații emisa de hidrologi a fost extinsa / HARTA

13:00, 17.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de viituri și inundatii, valabila pana joi, la miezul noptii, pe rauri din noua bazine hidrografice și 11 județe, conform Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?