Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ! COD GALBEN de FURTUNI VIOLENTE. Mai multe zone sunt VIZATE

Publicat:

In ciuda temperaturilor ridicate care s-au inregistrat in ultimele zile, ANM a oferit un cod galben de ploi și intensificari ale vantului. Mai multe regiuni sunt vizate de avertismentul meteorologilor.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! Cod galben de averse torențiale, vijelii și grindina. Ce județe sunt vizate de avertizarea meteorologilor

13:15, 27.06.2024 - Alerta ANM de vreme rea in Romania. Meteorologii au emis un cod galben de averse torențiale, vijelii, intensificari ale vantului, descarcari electrice și grindina in mai multe județe ale țarii.

Cod galben de furtuni severe in mai multe județe din țara. Alerta emisa de ANM

14:31, 04.06.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o noua avertizare de cod galben de ploi și furtuni severe pentru mai multe județe din Romania. Conform meteorologilor, avertizare este valabila astazi, in intervalul 12:00 – 23:00. Perioade cu instabilitate atmosferica sunt anunțate in zona…

O noua alerta de la meteorologi! Furtuni, vijelii și grindina - ce zone sunt vizate

10:20, 30.05.2024 - Meteorologii avertizeaza ca vor fi averse vijelii și grindina in mai multe zone din nordul, nord-vestul și centrul Romaniei. Administrația Naționala de Meteorologie a emis cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

ANM a emis alerta meteo de ploi puternice: Cinci județe sunt vizate de cod galben de rafale

15:00, 29.05.2024 - Localitati din cinci judete situate in Banat, Crisana si Dobrogea sunt vizate de atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, in ora urmatoare, conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Anunț ANM! Cod galben de furtuni in mai multe zone din Romania. Care sunt județele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea / FOTO

18:35, 25.05.2024 - Anunț de ultima ora venit din partea specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. A fost emis un cod galben de furtuni. Iata care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare avertizarea.

Cod galben si cod portocaliu de furtuna in vestul țarii. Vezi ce zone sunt vizate

16:00, 05.05.2024 - Adiministrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben, pe termen scurt, pentru zone din patru județe. Alerta care anunța „averse care vor acumula peste 15…20 l/mp, descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina” este valabila duminica pana la ora 16:30, insa ar putea fi…

Alerta de cod galben de viituri in mai multe județe: raurile vizate (harta)

11:26, 25.04.2024 - Specialistii INGHA anunta, joi, cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete, pana vineri la ora 10.00.”Ca urmare a precipitatiilor prognozate, cedarii apei din stratul de zapada din zona montana ȋnalta si propagarii, hidrologii I.N.H.G.A.

Vremea se schimba brusc in Romania. ANM a emis cod galben, județele vizate de furtuni și grindina

18:15, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un avertisment Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice pentru anumite zone din Romania. Concret, sunt vizate numeroase localitați din doua judete din tara. Alerta ANM! Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice…


Ce parere ai despre aceasta stire?