Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă ANM! Cod roșu de vânt în șase județe. Rafalele au ajuns până la 160 km/h. Porturile de la Marea Neagră au fost închise

Publicat:

Este alerta in Romania! Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis un cod roșu de vant extrem in șase județe din Romania. Rafalele au ajuns chiar și pana la 160 km/h. Autoritațile au luat toate masurile de precauție, iar porturile de la au fost inchise!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grindina uriașa la Turnu Severin. Ploi torențiale și avertizari meteo severe! VIDEO

19:25, 13.06.2024 - Grindina a lovit puternic Turnu Severin, joi dupa-amiaza. Ploile torențiale au inundat strazile, ingreunand traficul și punand la incercare sistemul de canalizare al orașului. Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis avertizari de vreme severa pentru intreaga țara. Acestea…

Meteorologii au dat alerta! Cod portocaliu de furtuni și vijelii in mai multe județe din țara

14:15, 11.06.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, o serie de avertizari nowcasting Cod portocaliu de averse si vijelii, ce vizeaza mai multe zone din Moldova, Maramures si Banat, in ora urmatoare.

HARTA Vremea devine un calvar in Romania! Meteorologii anunța temperaturi de foc in mai multe județe

08:35, 11.06.2024 - Cea mai mare parte a Munteniei, sud-estul Olteniei, partea continentala a Dobrogei si sudul Moldovei se vor afla sub Cod portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat pana miercuri dimineata, potrivit unei avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Meteorologii dau alerta! Cod portocaliu de ploi torențiale in mai multe județe

16:45, 07.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu pentru unele localitați din județul Cluj, valabila pana la ora 17.00. Vor fi averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, grindina de dimensiuni medii (2...4 cm), descarcari electrice și intensificari ale vantului.

Alerta ANM! A fost emis cod galben de ploi, vijelii si grindina. Unde se strica iar vremea

10:50, 12.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis duminica, 12 mai 2024, o avertizare de cod galben de ploi, vijelii și grindina valabila pentru mai multe teritorii din Romania. Cand și unde se vor manifesta fenomenele specifice instabilitații atmosferice, poți afla in randurile de mai jos. Ploi,…

Cod galben de ninsori in Romania. Ce județe sint in alerta

09:35, 22.04.2024 - Meteorologii romani au emis o atenționare de Cod galben de ninsori puternice in mai multe județe. Astfel, atenționarea valabila pentru Carpatii Meridionali si Carpatii de Curbura, va intra in vigoare astazi, la ora 18:00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie din Romania. {{742000}}Potrivit…

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!


Ce parere ai despre aceasta stire?