Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Alergia solară nu mai este o afecţiune rară, ca în trecut“. Ce afecţiuni apar sau se agravează în urma expunerii excesive la ultraviolete

Publicat:

Pielea este cel mai mare organ al nostru si functioneaza ca un scut protector. Insa acest scut nu este impenetrabil, asa ca are nevoie de protectie impotriva factorilor externi si de o evaluare permanenta, mai ales in timpul verii, cand creste riscul de aparitie a celui mai frecvent tip de cancer la nivel mondial - cel de piele.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asociatia Energia Inteligenta: Furtuna geomagnetica sau solara poate avea consecinte dezastruoase pentru retelele electrice

13:10, 13.05.2024 - O furtuna geomagnetica sau solara poate avea consecinte dezastruoase pentru retelele electrice sau chiar pentru comunitatile care s-ar baza exclusiv pe energie electrica, arata Asociatia Energia Inteligenta. “Oamenii s-au minunat de faptul ca Aurora Boreala s-a putut vedea din locuri neobisnuite. In…

Principalele afecțiuni ale coloanei vertebrale cu care se pot confrunta persoanele in varsta

08:00, 01.05.2024 - Principalele afecțiuni ale coloanei vertebrale cu care se pot confrunta persoanele in varsta Inaintarea in varsta aduce cu sine neplaceri, iar unele dintre acestea sunt legate de coloana vertebrala. Aceasta poate deveni vulnerabila la diverse afecțiuni care afecteaza mobilitatea și calitatea vieții,…

Praful saharian reduce producția de energie solara din țara

09:55, 25.04.2024 - Apar efectele prafului saharian. Norul de praf saharian s-a vazut in Romania nu numai pe mașini, ci și pe panourile fotovoltaice, ceea ce a dus la reducerea producției de energie din aceasta sursa regenerabila, scrie Gandul . Nu trebuie insa ignorat nici impactul prafului autohton, care poate afecta,…

Luxația de umar este o afecțiune care poate provoca neplaceri pe termen lung. Cand este necesar tratamentul chirurgical

08:55, 25.04.2024 - Luxația de umar este o afecțiune care poate provoca neplaceri pe termen lung, in cazul in care recidiveaza. Aflam de la dr. Liviu Ojoga, medic primar ortopedie și traumatologie, cand este necesar tratamentul chirurgical și in ce consta intervenția chirurgicala pentru luxația de umar.

Secretul frumusetii rusoaicelor. Ce folosesc pentru a avea un ten perfect chiar și la varste inaintate

21:56, 23.04.2024 - Femeile din Rusia par sa imbrace procesul de imbatranire cu o grație aparte, pastrandu-și stralucirea și prospetimea tenului la orice varsta. Vazute ca modele de frumusețe și eleganța, rusoaicele ridica intrebari privind secretele lor de infrumusețare și intreținere a tenului, care au ramas pana acum…

De ce pielea arata ca si cand ai fi intrat intr-un lan de urzici: Ce e urticaria si cand devine o urgenta medicala

05:40, 18.04.2024 - Atunci cand pe pielea noastra apare o iritatie care arata ca si cand am fi fost muscati de urzici, care ne provoaca mancarimi, e foarte posibil sa ne confruntam cu urticarie. De cele mai multe ori, urticaria este asociata de anumiti factori si poate fi prevenita prin evitarea acestora. Exista, insa,…

Pericolul expunerii excesive la soare: A crescut numarul cancerelor de piele in stadiu avansat

06:56, 06.04.2024 - Expunerea excesiva la soare și pandemia au determinat o creștere a numarului cancerelor de piele diagnosticate in stadiu avansat, potrivit dermatologului Mihaela Leventer, care atrage atenția asupra faptului ca numarul cazurilor de tumori maligne de piele a crescut in ultimul an, noteaza Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?